Mergi la conţinutul principal

Directorul Grupului Scolar "Saligny" s-a specializat in Olanda

Directorul Grupului Scolar "Anghel Saligny", Petruta Simionescu, a urmat in urma cu citeva saptamini un curs de perfectionare cu tema "Educatia vocationala si educatia adultilor", pentru care a depus o aplicatie cu un an inainte. Initiatorii cursului, reprezentanti ai European Platform for Dutch Education, au oferit un program diversificat, echilibrat, extrem de riguros, cu foarte multe informatii utile, transmis din timp si respectat pina in cele mai mici detalii, a spus prof. Petruta Simionescu. "Totul s-a desfasurat cu precizie si am avut foarte mult de invatat din acest model de organizare. Au participat 12 reprezentanti din noua tari : Germania, Spania, Estonia, Insulele Cayman-Marea Britanie, Letonia, Portugalia, Romania, Suedia, Turcia, persoane cu diverse functii de conducere in scoli vocationale sau furnizori de pregatire profesionala implicate in educatia adultilor", a povestit prof. Petruta Simionescu.
Programul cursului a cuprins o vizita la Ministerul Invatamintului in Haga, trei Centre de formare regionale pentru invatamint tehnic: ID College din Gouda, Mondrian College din Delft si ROC din Amsterdam, si Universitatea "In Holland" din Rotterdam. Acest curs a fost realizat cu sprijinul acordat de Comisia Europeana si Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin acordarea unui grant care a acoperit cheltuielile legate de deplasare, cazare si diurna.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu