Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directia pentru Cultura va distribui carduri Euro 26

In urma unui acord de parteneriat intre Ministerul Culturii si European Youth Card, Directia pentru Cultura devine distribuitor de carduri Euro26 destinate tinerilor cu virsta pina la 26 de ani. Acestea garanteaza detinatorilor facilitarea accesului si participarea la cultura prin gratuitati si reduceri semnificative din pretul biletelor in toate institutiile publice de cultura din subordinea Ministerului Culturii. Reducerile garantate de acest card sint valabile in toate tarile Uniunii Europene. Informatii suplimentare referitoare la modul in care pot fi procurate aceste carduri pot fi obtinute la sediul Directiei pentru cultura sau de pe site-urile: "www.braila.djc.ro", "www.euro26.ro" sau "www.cultura.ro".
Cardul Euro26, clasic sau student, este o legitimatie care atesta faptul ca posesorul este membru asociat in programul european de carduri pentru tineri. Suma platita la ridicarea cardului, contravaloarea la zi a cinci euro, reprezinta cotizatia de membru asociat in program. Acest program ofera in Romania peste 800 de reduceri si peste 300.000 in Europa. Acestea pot fi aflate la adresele: "www.euro26.ro" , "www.euro26.org" si "www.euro26.org.ro" . Posesorul cardului primeste pe email si informatii despre noile reduceri, evenimente, concursuri, oportunitati de mobilitate si alte informatii utile.
Cardul Euro26 clasic este disponibil pentru orice copii, elevi sau orice tineri sub 26 de ani. Alaturi de cardul clasic si cel student exista si cardul bancar Euro26 in care partener este Banca Transilvania.
Pentru procurarea cardurilor, tinerii se pot prezenta la Directia pentru Cultura cu o fotografie tip buletin, buletinul de identitate sau carnetul de student pentru cei ce doresc sa obtina cardul Student, si o suma reprezentind contravaloarea a cinci euro la cursul zilei. Cardul poate fi primit pe loc. Cardul Euro26 student confirma la nivel european statutul de student, este valabil un an de zile si contine o asigurare medicala de calatorie valabila tot anul. Acesta poate fi procurat de la universitati sau de la Directia pentru Cultura.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii