Mergi la conţinutul principal

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila are buget

* 29.244 lei a alocat M.T.S. pentru structurile sportive brăilene * cu aceeași sumă de bani va participa și D.J.S.T. * acum pot începe acțiunile cuprinse în calendarul sportiv pentru anul în curs * competițiile se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor impuse de M.T.S. pentru evitarea răspândirii COVID-19

 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila (D.J.S.T.) are alocat în acest moment bugetul pentru anul 2021 și poate începe să

desfășoare activități sportive cu structurile sportive brăilene.

Ministerul Tineretului și Sportului (M.T.S.) a alocat săptămâna trecută bugetele pentru activitatea sportivă organizată de Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, valoarea totală a sumei alocate direcțiilor județene, fiind de 1.350.000 lei. D.J.S.T. Brăila a primit un buget în valoare totală de 29.244 lei. Județul Brăila se plasează astfel la mijlocul ierarhiei naționale. Tot cu aceeași sumă va participa, din fonduri proprii și Direcția brăileană. Calendarul sportiv este deja alcătuit, însă acțiunile pe care le vor derula structurile sportive, cu și fără personalitate juridică, se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor impuse de M.T.S. pentru evitarea răspândirii COVID-19.

“Trebuie să precizăm că, începând cu acest an, M.T.S. a alocat acest buget în baza a 8 criterii care condiționează distribuirea subvențiilor bugetare la D.J.S.T.-urile din țară. Numărul de sportivi legitimați în fiecare județ, numărul de structuri sportive, cu și fără personalitate juridică din fiecare județ, numărul de ramuri sportive reprezentate în județ, totalul populației județului, numărul de proiecte/activități sportive desfășurate în anul 2019, execuția bugetară din anul 2019, cuantumul fondurilor suplimentare provenite din parteneriate în 2019, comunicarea și profesionalismul în raport cu responsabilul de coordonare teritorială al M.T.S. au fost criteriile după care s-au acordat acești bani”, se specifică în comunicatul emis de către D.J.S.T. Brăila, semnat de Nicușor Hagiu, directorul executiv al Direcției brăilene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro