Mergi la conţinutul principal

Direcţia Finanţelor încă dă bătăi de cap PSD şi PDL

Preşedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu a precizat că încă se mai poartă discuţii asupra acestor funcţii, însă, oricum, deocamdată, niciunul dintre numele vehiculate în presă, ca zvonuri, nu este cel real: "La Direcţia Finanţelor Publice, în principiu, avem o orientare asupra viitorului director general şi nu este vreunul dintre numele vehiculate astăzi pe piaţă, o să fie probabil o surpriză şi acolo. Din patru adjuncţi acolo, se pare că vor rămâne doar doi, unul cu inspecţia fiscală şi unul cu controlul. Toată săptămâna trecută am avut discuţii cu domnul primar pe tema asta, e un subiect destul de complicat, pentru că Finanţele Publice nu le putem trata la «şi altele», din punctul nostru de vedere, acestea trebuie să aibă un rol foarte important în ce priveşte funcţionarea economiei acestui judeţ"

Întrebat dacă este adevărat că se discută varianta ca fostul prefect, Mihaela Marcu, revenită recent la Direcţia Finanţelor, să fie unul dintre cei doi directori adjuncţi care vor rămâne în această instituţie, Stancu a declarat: "Nu ştiu, nu s-a vehiculat numele ăsta în ultimul timp. Există posibilitatea ca oricine, şi Decă, şi Mihaela Marcu şi alţii care sunt chiar azi la Finanţe să fie o propunere viabilă. Deocamdată, nu avem o orientare foarte clară, pentru că nu avem o schemă de personal foarte clară acolo. Când o vom avea, ne vom întâlni cu colegii de la PDL şi vom discuta".

Liderul PSD a precizat, de asemenea, că nu se vor face presiuni asupra nimănui ca să intre în partid, pentru a ocupa o funcţie de director şi de asemenea, nu se vor da funcţii la grămadă, aceloraşi persoane: "Nu mergem pe ideea ca unul singur să ia toate funcţiile. Vă dau un exemplu: sunt consilier judeţean şi vreau să fiu şi director de deconcentrată nu ştiu unde. Dacă vrei să fii director de direcţie deconcentrată, atunci rămâi cu funcţie mai mică numai la partid, nu ocupi şi funcţie în administraţie, şi în partid, şi la vreo direcţie. În plus, nu facem forţări vizavi de intrarea în partid, pentru că niciun lucru forţat nu aduce rezultate bune".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro