Mergi la conţinutul principal

Diplomă de excelenţă pentru toţi consilierii judeţeni ai Brăilei

• este vorba despre o şedinţă specială, ce va avea loc luni, la ora 17:00, în Sala Mare a Palatului Administrativ pentru a sărbători Centenarul, 650 ani de la atestarea documentară a Brăilei şi 26 de ani de la primul Consiliu Judeţean • potrivit preşedintelui CJ Brăila Francisk Chiriac, toţi consilierii judeţeni, care mai sunt în viaţă, vor primi o diplomă de excelenţă • acesta a afirmat că nu ştie dacă fostul şef al CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, va veni la şedinţă, dată fiind condamnarea pe care a avut-o, însă a precizat că şi acesta are o diplomă de excelenţă

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac vrea să le facă o surpriză plăcută tuturor aleşilor care au activat în această instituţie de după revoluţie şi până în prezent. Este vorba despre o diplomă de excelenţă pentru activitatea administrativă depusă, ce ar trebui să fie acordată consilierilor, luni, 17 decembrie, la ora 17:00, în cadrul unei şedinţe speciale ce va avea loc în Sala Mare a Palatului Administrativ. Anunţul a fost făcut prima oară de Chiriac la finele celei mai recente şedinţe extraordinare. Contactat, ieri, de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” acesta a afirmat că deja s-au transmis invitaţii oficiale către toţi membrii CJ în viaţă, foşti şi actuali.

“Da, luni, 17 decembrie, la ora 17:00, va fi o manifestare dedicată Centenarului, împlinirii celor 650 de ani de la atestarea documentară a Brăilei, dar şi a 26 de ani de funcţionare a Consiliului Judeţean. Vom chema toţi consilierii judeţeni în viaţă, de la înfiinţarea Consiliului Judeţean şi până în prezent. Deci şi cei actuali. Vom oferi diplome de excelenţă pentru activitatea lor administrativ-politică desfăşurată de-a lungul timpului pentru judeţul Brăila”, a declarat Chiriac, cu precizarea că va fi un scurt moment festiv, câteva discursuri, un moment de reculegere pentru consilierii care au decedat, iar apoi acordarea diplomelor.

Întrebat dacă şi fostul preşedinte al Consiliului, Gheorghe Bunea Stancu, ar putea participa la eveniment, Chiriac a precizat că nu ştie dacă acesta are interdicţie de a intra în Palatul Administrativ sau nu, dată fiind condamnarea acestuia şi faptul că a făcut închisoare, însă a dorit să sublinieze că a fost invitat şi că are şi o diplomă de excelenţă ca toţi ceilalţi.

“Noi l-am invitat şi pe Gheorghe Bunea Stancu. Am trimis prin postă invitaţii la toată lumea. Dacă are interdicţii, nu ştiu. Dumnealui va hotărî dacă poate participa. Nu ştim noi. Dar pot să vă spun că toţi consilierii care sunt în viaţă şi pe care i-am identificat au fost invitaţi oficial. Nu am ţinut cont de culoare politică, de apartenenţă sau de altceva. Nu ştiu dacă cineva are interdicţii sau nu. Toată lumea are diplomă de excelenţă, oricum”, a conchis Chiriac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro