Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinu: Am adus acasa un om care a scris istorie

"Sper ca va adapta cit se poate de repede in ceea ce inseamna managementul sportiv, legatura dintre echipa, antrenor, echipa si conducerea executiva", a declarat Cornel Dinu.
Raducioiu a spus ca este foarte emotionat de reintoarcere. "Voi sta foarte aproape de echipa si sper sa contribui si eu cu ceva, sa aduc ceva nou. A fost un moment de tranzitie dupa ce m-am lasat de fotbal", a spus Raducioiu.
In cadrul aceleiasi conferinte de presa s-a anuntat si prelungirea contractelor atacantilor Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu, pina in 2010, despre care Borcea a spus ca sint condamnati sa-si incheie cariera la Dinamo. "Chiar daca au fost si vor mai fi multe oferte pentru ei, Niculescu si Danciulescu vor juca la Dinamo. In fiecare an le promit ca ii las sa plece, dar asta e, sint condamnati sa se retraga din fotbal de la Dinamo", a spus Borcea.
"Sint bucuros ca am semnat aceasta prelungire. Am avut o discutie cu impresarul Becali, apoi nu a fost nici o problema sa nu semnez aceasta prelungire.Eu zic ca trebuie sa vorbim pe teren, sa cistigam acest titlu, pentru ca eu mai am un singur vis, sa joc in Liga Campionilor cu Dinamo", a declarat Niculescu.
Colegul sau din atac, Ionel Danciulescu, spera sa nu-i dezamageasca pe fanii dinamovisti: "Nu au fost probleme in ceea ce priveste aceasta prelungire. Noi sintem apreciati de oameni aici, sper sa nu ii dezamagim nic de acum incolo si sa trecem de Benfica in Cupa UEFA", a spus Danciulescu.
Sergiu Homei, care a fost prezentat ofical la Dinamo, a spus ca si-a dorit de mic sa joace pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. "Sint foarte emotionat, sper sa nu dezamagesc si sa arat aceleasi calitati ca si la Sopron. Mi-am dorit de mic sa ajung la Dinamo", a spus Homei.
Referitor la venirea lui Vranjkovici la Dinamo, Borcea a spus ca presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, negociaza cu fotbalistul. "Avem dezlegarea de la Pandurii, domnul Badea negociaza cu jucatorul si pot spune ca, in proportie foarte mare este aproape de Dinamo", a mai spus Borcea.
Referitor la posibilitatea intoarcerii lui Lobont la Dinamo, impresarul Victor Becali a spus ca fotbalistul isi doreste acest lucru: "Discutiile sint avansate, Lobont isi doreste sa revina la Dinamo in conditiile in care cluburile se pun de acord. Sper sa se realizeze acest lucru pentru ca este foarte important si pentru el si pentru Dinamo", a declarat Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii