Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo va vinde si va cumpara mult in ianuarie

Presedintele executiv Ioan Becali a declarat ca Dinamo va vinde si va cumpara mult in perioada de transferuri din luna ianuarie, dar a infirmat faptul ca s-ar fi ajuns la un acord cu Poli Timisoara pentru transferurile fotbalistilor Danciulescu, Plesan, Moti si Vlad Munteanu.
"Vom vinde si vom cumpara mult in luna ianuarie, care este decisiva. Nu stiu insa ce anume vom vinde si vom cumpara. Chiar si eu ma voi pune la dispozitia clubului in acest mercato pentru ca Dinamo sa faca bani. Insa nu este adevarat ca am fi ajuns la un acord cu Timisoara pentru cei patru jucatori. Nu au existat nici un fel de negocieri. Cel putin cu mine nu a discutat nimeni", a declarat, luni, Becali agentiei MEDIAFAX.
Oficialul dinamovist a precizat ca achizitiile pe care Dinamo le va face in ianuarie vor transforma formatia din Soseaua Stefan cel Mare intr-una completa. "Transferurile pe care le vom realiza vor transforma Dinamo intr-o echipa completa, de la portar pina la ultimul atacant", a spus Becali.
Pe de alta parte, oficialii de la Poli Timisoara, echipa la care s-a vehiculat ca vor ajunge fotbalistii Danciulescu, Moti, Plesan si Vlad Munteanu, au confirmat negocierile, dar au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu s-a parafat nimic. "In acest moment nu exista nici o certitudine in privinta transferurilor. Nu s-a parafat nimic. Stiu ca se poarta negocieri, dar nu s-a ajuns la un acord. Sincer sa fiu, in aceste zile m-am ocupat de afaceri, de orice altceva in afara de Poli, care nu produce bani, ci consuma", a declarat Marian Iancu, presedintele Comitetului Director al Companiei Balkan, care sponsorizeaza formatia timisoreana.
Oficialul de la Poli a mai afirmat ca, in acest moment, echipa de pe Bega poate plati nu doar 4 milioane de euro pentru transferuri, ci de 10 ori mai mult. "Daca jucatorii au valoare, Poli poate plati 10, 20 sau 40 de milioane de euro. Eu mi i-as dori pe Ronaldinho sau Beckham, dar nu se poate. Oricum, la Poli are loc orice jucator de valoare. Acum astept strategia antrenorului Hagi si vom vedea exact cine va veni si cine va pleca de la Poli", a declarat Iancu. El a mai spus ca jucatorii care vor parasi Poli Timisoara vor fi cei in virsta, care nu fac parte din lotul de baza al echipei.
Echipa Dinamo se va reuni pe 10 ianuarie in timp ce Poli Timisoara se va reuni pe 8 ianuarie, urmind sa efectueze un cantonament in Turcia, care va include si citeva jocuri amicale, iar in a doua decada a lunii februarie, inca un stagiu similar, in Cipru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii