Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo plateste 2500 de lei pentru un antrenament pe terenul sintetic

FC Dinamo plateste suma de 2500 de lei pentru un antrenament pe care il efectueaza pe terenul sintetic, dat in folosinta in urma cu citeva luni, sustin surse din cadrul gruparii "alb-rosii".
"Pentru un antrenament, Dinamo plateste 2500 de RON scolii TEAM. Imi este imposibil sa inteleg cum acest gazon a putut fi facut de trei oameni si nu de cei noua actionari, multi dintre ei in Top 300, care prefera in schimb sa plateasca sute de milioane de lei pe luna. Ceva nu este in regula", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.
AS Fotbal TEAM a luat fiinta in anul 2005, cei trei actionari in cote egale fiind Catalin Danilescu, fiul directorului sportiv al FC Dinamo, Constantin Danilescu, seful centrului de copii si juniori al FC Dinamo, Ciprian Tanase si Gheorghe Pahomi.
Ciprian Tanase, unul dintre actionarii AS Fotbal TEAM, a confirmat ca Dinamo plateste pentru antrenamentele pe care le efectueaza, dar nu a dezvaluit suma pe care o incaseaza. "E adevarat, Dinamo plateste pentru fiecare antrenament, dar nu va pot spune suma", a declarat Tanase.
Numit seful centrului de copii si juniori al FC Dinamo pe 2 aprilie 2005, Tanase spune ca, impreuna cu ceilalti doi actionari, a investit 120 mii de euro in terenul sintetic. "Terenul de la Dinamo este practic tot ce am adunat in viata. Am facut imprumuturi la banci, am girat cu casele, si am investit acolo. Pina acum, ne-a costat 120.000 de euro si mai avem de investit pentru ca dorim sa dotam terenul cu instalatie de nocturna", a precizat Tanase.
La instalarea in functia de presedinte executiv al FC Dinamo, Ioan Becali a decis desfiintarea mai multor grupe de copii si juniori, fiind pastrate doar cinci grupe, cele de performanta, jucatori nascuti intre anii 1987-1991. Cei 200 de copii proveniti de la grupele desfiintate, jucatori nascuti intre anii 1992-1998, au fost preluate de AS Fotbal TEAM. Echipele sint inscrise in campionat sub denumirea AS Fotbal TEAM, insa folosesc echipamentul si emblema clubului Dinamo.
Vicepresedintele CS Dinamo, Eugen Colita, a declarat agentiei MEDIAFAX ca lucrarile de infrastructura au fost realizate de CS Dinamo, impreuna cu FC Dinamo. "Acel teren l-am amenajat, am turnat beton impreuna cu cei de la FC Dinamo, cu care avem un contract de colaborare in participatiune. Ce s-a intimplat mai departe, nu stiu sa va spun si nu mai este problema mea", a spus Colita.
In afara echipei Dinamo, pe gazonul artificial s-au mai antrenat, in pauza competitionala, formatiile FC National, Sportul Studentesc si divizionara B, CS Otopeni. De asemenea, la terenul sintetic mai are acces si echipa de rugby a CS Dinamo.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii