Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo, convocata la Comisia de Disciplina in urma raportului Jandarmeriei

Comisia de Disciplina a FRF i-a convocat pe reprezentantii FC Dinamo pentru sedinta de miercuri, ca urmare a raportului intocmit de Jandarmerie la meciul cu FC National, disputat duminica, in cadrul primei etape a Ligii I, din cauza scandarilor triviale ale galeriei "alb-rosii".
"Este un tabel pur statistic care spune ca galeria lui Dinamo de la tribuna a doua a scandat in nu stiu ce minut urmatoarea trivialitate: M... Steaua. M-au chemat la FRF, mi-au dat raportul si i-am convocat pentru trivialitati. Anul trecut nu prea s-au dat sanctiuni pentru injurii, dar anul acesta s-au schimbat regulamentele", a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, secretarul Comisiei de Disciplina a FRF din partea LPF, Mircea Cezar Ionescu.
Oficialul FRF s-a aratat mirat de faptul ca in raport nu sunt trecute si scandari ale suporterilor "bancari". "Probabil ca sunt prea putini si de aceea", a afirmat Ionescu.
Mircea Cezar Ionescu a mentionat ca pe ordinea de zi a Comisiei se mai afla trei memorii ale Ligii impotriva presedintelui Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, incidentele de la finalul partidei FC Vaslui - Steaua, din ultima etapa a campionatului precedent, in urma carora 450 de scaune de pe Stadionul Municipal au fost rupte, si eliminarile de la meciurile etapei I.
Purtatorul de cuvint al Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, Vlad Neagu, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca institutia pe care o reprezinta monitorizeaza suporterii la meciuri si informeaza, printr-un raport, federatia, liga si cluburile implicate, de comportamentul fanilor. Neagu a afirmat ca, dupa meciul FC National-Dinamo, scor 1-2, desfasurat duminica, a trimis un astfel de raport cu scandarile suporterilor dinamovisti institutiilor aminitite.
Purtatorul de cuvint a spus ca monitorizarea suporterilor a fost stabilita la data de 25 iulie, inaintea inceperii campionatului, cind, la initiativa Inspectoratului General al Jandarmeriei, a avut loc o intilnire intre reprezentanti ai cluburilor de fotbal, ai FRF si LPF si factori cu responsabilitati pe linia asigurarii masurilor de ordine publica la competitiile sportive din structurile centrale si teritoriale de jandarmi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii