Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo confirma ca Zenga va fi antrenor pentru urmatorii 2 ani

Clubul Dinamo a confirmat, miercuri, pe site-ul oficial, ca antrenorul Walter Zenga si-a dat acordul pentru a prelua conducerea tehnica a echipei campioane in urmatoarele doua sezoane.
Antrenorul italian va sosi in aceasta seara in Romania pentru a semna un contract cu clubul din Soseaua Stefan cel Mare, prezentarea oficiala fiind programata in cursul zilei de joi, in cadrul unei conferinte de presa.
Impresarul Victor Becali a declarat, miercuri dimineata, agentiei MEDIAFAX, ca tehnicianul italian Walter Zenga a ajuns la un acord cu oficialii clubului Dinamo Bucuresti, urmind sa preia functia de antrenor principal dupa demisia lui Mircea Rednic. "Zenga a ajuns la un acord cu oficialii clubului Dinamo. Totul este pus la punct, mai ramine ca Walter sa vina in tara si sa semneze contractul. Sint prieten de foarte mult timp cu Zenga si am intermediat venirea lui la Dinamo", a spus Becali.
Mircea Rednic si-a dat demisia, simbata noapte, din functia de antrenor al echipei campioane, motivele fiind ratarea primului obiectiv - calificarea in grupele Ligii Campionilor si ultimele rezultate slabe din campionat.
Walter Zenga a mai antrenat in Romania formatiile FC National si Steaua, pe ultima preluind-o la inceputul sezonului 2005/2006, cind l-a inlocuit Victor Piturca. Zenga a fost demis, pe 19 mai 2005, in urma esecului din partida cu FC National, scor 0-1, din etapa a XXVII-a a Diviziei A. Cariera de antrenor a lui Walter Zenga, fost portar al nationalei Italiei, mai cuprinde formatiile New England Revolution (SUA), Steaua Rosie Belgrad (Serbia), Gaziantepspor (Turcia) si Al Ain (Emiratele Arabe Unite).
Zenga s-a nascut la 28 aprilie 1960 si este casatorit cu o romanca, Raluca Rebedea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii