Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din punct de vedere legal nu se poate depuncta nici o echipa

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca din punct de vedere legal nu se poate depuncta nici o echipa, deoarece circulara FIFA 1026, din 28 martie 2006, referitoare la discriminare, nu a intrat in vigoare.
"Eu nu vorbesc cu Comisia, in viata mea nu am vorbit sa influentez vreo comisie, dar dupa parerea mea, din punct de vedere legal nu se poate depuncta niciuna dintre echipe. Pentru ca directiva UEFA (n.r.- de fapt circulara FIFA) nu putea sa intre in vigoare. Am bagat-o in Adunarea Generala de acum doua saptamini, dar ea nu este avizata de ANS si nici nu a iesit inca hotarirea judecatoreasca pina acum. Nici nu stiu daca cei de la Comisie cunosc acest lucru. Daca gresesc, sint si altii care vin la rind sa judece. Dar, cum il stiu eu pe Robi Urs, un baiat superdestept, stie despre ce este vorba si ii anunta pe cei de la comisie, care stiu legile", a spus Dragomir.
Comisia de Apel a FRF discuta, joi, memoriile depuse de Rapid si Steaua in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF care a sanctionat FC Steaua cu disputarea unei etape cu portile inchise si cu amenda de 30.000 de franci elvetieni ca urmare a scandarilor rasiste ale jucatorilor si suporterilor gruparii din Ghencea de la finalul meciului cu Sportul Studentesc din cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A.
Intrebat daca se supara Rapidul pentru ca Steaua nu va fi depunctata, Dragomir a raspuns: "Dupa parerea mea ar trebui depunctate si Steaua, si Dinamo, si Rapid, din cauza galeriilor, daca se aplica circulara. In viitor se vor depuncta multe echipe, daca nu isi stapinesc suporterii. Iar suporterii pot fi educati, numai cum am vazut eu in America: cu bita si puscaria".
Referindu-se la acuzele aduse de Gigi Becali, Dragomir a afirmat ca nu a facut niciodata vreo conspiratie, de cind se afla la sefia ligii. "Eu de cind sint la LPF nu am facut nicio conspiratie, altfel ma curatau astia de mult. Se stringeau vreo noua presedinti si ma dadeau afara. Dar eu aici am grija sa se judece corect, chiar daca ma cert cu Becali sau Copos. Daca ma cert cu Gigi si ard Steaua, ce conducator sint? Atunci nu as mai putea sa dorm noaptea", a spus Dragomir.
In opinia lui Dragomir doar "oamenii mici se supara". "M-a mai intrebat cineva daca sint suparat pe Iacov ca mi-a cerut demisia, dar ar trebui sa fiu la mintea lui Iacov ca sa ma supar. Este democratie, poate sa-ti ceara oricine demisia. Nu este prost cine cere, este prost cine da, iar eu nu sint prost", a completat Dragomir.
Intrebat ce parere are despre demisia lui George Copos din functia de vicepremier, Dragomir a raspuns: "Nu as vrea sa fiu in pielea lui. Nu este bine cind cineva este fortat sa-si dea demisia".
La sediul LPF, unde Comisia de Apel judeca memoriile cluburilor Rapid si Steaua, se afla si cinci jandarmi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii