Mergi la conţinutul principal

Din ce bani trăieşte Viorica Dăncilă. Face goblenuri, împleteşte mileuri de pus pe televizor?

Eu sunt un feminist convins, ca să zic aşa. Ţin cu femeile, sunt îngrijorat de soarta femeilor, de asta şi stau cât mai mult în preajma lor. Ca să le protejez, ce naiba!

E, în acest context, deşi mă văd nevoit să sar de la una la alta, mă întreb ce naiba o mai face fostul premier Viorica Dăncilă. Adică, mai trăieşte? Şi dacă trăieşte, cu cine trăieşte.

Scuze, astea nu sunt întrebări de interes public. Daţi-mi voie să reformulez: dacă trăieşte, din ce bani trăieşte?

A, trăieşte ca fata lui Băsescu, din “vânzări anterioare”?  Adică din ce a strâns până acum din politică, din funcţiile publice pe care le-a deţinut graţie apartenenţei la PSD?

Am consultat şi eu declaraţia de avere a Vioricăi Dăncilă. Este impresionantă. Sume mari, proprietăţi cât China şi terenuri cât pentru 3 familii.

Dar cum au fost obţinute aceste bunuri, atâta timp cât Viorica Dăncilă a lucrat numai la stat?

O fi fost dumneaei europarlamentar, dar multe dintre bunuri sunt dobândite anterior alegerii sale ca europarlamentar.

Nu mă înţelegeţi greşit: nu îmi fac griji pentru Viorica Dăncilă că nu ar mai avea din ce trăi după ce nu a mai fost prim ministru. Dar, totuşi, mă întreb: din 11 octombrie 2019, când a fost demisă de Parlamentul României, d-na Viorica Dăncilă cu ce se mai ocupă? Din ce trăieşte? Face goblenuri, împleteşte nişte mileuri de pus pe televizor? Nu serios, chiar cred că d-na Dăncilă ar trebui să spună public ce a făcut din octombrie 2019 încoace, asta că tot a fost premier al României.  (Viorica PROSTILĂ)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro