Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dica si fazele fixe reprezinta principalele pericole in meciul cu Steaua"

Presedintele gruparii Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, joi, intr-un interviu acordat agentiei MEDIAFAX, ca principalele pericole pentru echipa sa in meciul cu Steaua, din etapa a XXIII-a a Ligii I, sint revenirea atacantului Nicolae Dica dupa suspendarea de o etapa si fazele fixe.
Va prezentam integral interviul:
"Reporter: Cum vedeti meciul cu Steaua? Cit de important este pentru Unirea? Spre exemplu, Dan Petrescu spune ca nu este unul vital.
Mihai Stoica: E vital pentru Steaua. Noi, pentru a ne indeplini obiectivul, nu sintem obligati sa cistigam in Ghencea. Steaua, daca pierde puncte, isi diminueaza considerabil sansele de a ajunge pe CFR Cluj. Rep: Steaua este pina acum imbatabila pe teren propriu. Are forta Unirea sa produca marea surpriza? Care ar fi atuurile echipei Unirea?
M.S. : Noi trebuie sa repetam prestatiile de la Constanta si Timisoara pentru a emite pretentii. Steaua este cea mai valoroasa echipa din Romania, cu individualitati de marca. La capitolul organizare a jocului poate stam mai bine, dar asta nu e suficient pentru a produce o surpriza. Trebuie sa jucam cu o determinare iesita din comun si sa fim ocrotiti de sansa.
Rep.: Veti fi pentru prima oara adversar in Ghencea dupa plecarea de la Steaua. Veti avea un sentiment ciudat sa stati in loja rezervata oaspetilor?
M.S.: Nu voi sta in loja, ma simt mai bine afara, atmosfera din Ghencea este prea frumoasa.
Rep.: Cum credeti ca va fi reintilnirea cu publicul din Ghencea? Se anunta un meci cu casa inchisa.
M.S.: Astept cu emotie reintilnirea cu suporterii Stelei, fata de care voi ramine legat sufleteste toata viata, fiindca provin din rindul lor.
Rep.: V-ar multumi un punct in Ghencea?
M.S.: Ar fi un rezultat pozitiv, dar cred ca ar multumi mai degraba contracandidatele noastre.
Rep.: Care credeti ca este pericolul numarul 1 al Stelei?
M.S.: Revenirea lui Dica si fazele fixe.
Rep.: Credeti ca victoriile din toamna asupra Stelei pot fi un ascendent moral pentru intilnirea de duminica?
M.S.: Nici o legatura. Steaua este total schimbata fata de turul campionatului".
Partida Steaua - Unirea Urziceni va avea loc duminica, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in etapa a XXIII-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii