Skip to main content

Diana Tusa- o alegere foarte buna a PNL, ca si candidat la parlamentare

Liderul PD Daniela Vasioiu este amuzata, dar si socata de juna trimisa de la centru, pentru a "revigora" organizatia de tineret a
PNL, care are ambitii de a ajunge si pe lista de candidati ai liberalilor braileni, pentru Camera Deputatilor. Vasioiu a povestit ieri, in cadrul unei conferinte de presa, cind a vazut-o pentru prima oara personal pe tinara cu ambitii politice catre deputatie, intr-un context in care Tusa nu i-a facut o impresie prea buna: "In primul rind, as vrea sa spun ca nu ma surprinde faptul ca PNL-ul aduce cap de lista pe cineva din afara, pentru ca nu stiu pe cine ar putea sa puna din interior. Din organizatia judeteana Braila a PNL, pe cine ar putea sa puna candidat, care sa atraga voturi? Nu ma surpinde nici ca o aduce pe domnisoara Tusa Diana, pe care si eu am cunoscut-o - mai bine zis, am vazut-o la deschiderea anului scolar la Grupul Scolar “Ana Aslan”. Poate ca este vorba si diferenta de virsta intre mine si ea, dar pe mine m-a socat. O data, consider ca un om politic, indiferent de virsta, mai ales la momentul la care vorbim de deschiderea anului scolar, nu vine cu fusta mini, vine imbracat decent. In al doilea rind, in momentul in care a prezentat-o directorul liceului, era previzibila reactia elevilor, care sint de liceu, care au intimpinat-o cu un “oau!”. Spun ca era previzibila reactia lor, dar pentru mine a fost imprevizibila reactia ei, care in momentul in care a luat microfonul, a raspuns tot cu “oau!”. Daca Braila va avea un astfel de parlamentar, care sa se adreseze brailenilor cu “oau!” si sa le spuna “ invatati, dragilor, pentru ca uite ce am ajuns eu, daca am invatat!”, atunci iertati-ma, dar este alegerea lor. Pentru noi, PD-ul, este foarte bine, este o alegere potrivita cea a PNL, sintem incintati de ea. Vorbind serios, eu cred ca meritam noi, brailenii, ceva mai bun, meritam sa isi asume cei care doresc sa candideze la Braila toata responsabilitatea, sa fie de aici, sa stie tot ce se intimpla in orasul asta, si cele oficiale, si cele neoficiale, pentru ca numai traind aici le stii pe toate. Sint foarte multe lucruri care se considera ca nu sint de interes public si nu se spun, care formeaza, cu totul, informatia publica, pe care braileanul trebuie sa le stie, atunci cind pune stampila pe unul sau pe altul, si-l trimite in Parlament, pentru a-l reprezenta".
Vasioiu a mai spus ca, dupa experientele traite de toate partidele care au avut parlamentari adusi de la centru, ar fi fost de asteptat sa invete ceva, si sa nu mai promoveze pe liste oameni care nu au nici o legatura cu Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu