"Soţia mea este actor în teatrul Nottara din anii '80 şi, printr-un sistem normal de altfel, de desăvârşire a studiilor, se promovează pe post. Deci, a fost vorba de o promovare pe post după completarea studiilor, ceea ce se întâmplă cu orice cetăţean al ţării ăsteia. Pentru dreptul la muncă nu poată să intervină ANI să limiteze dreptul la muncă. Bun! Şi în clipa aia, fără discuţie, s-a făcut o formalitate de promovare pe post în funcţia asta", a declarat Diaconu după ce ANI a sesizat PÎCCJ şi l-a acuzat de abuz în serviciu deoarece şi-ar fi ajutat soţia, pe actriţa Diana Lupescu, să obţină un post de regizor artistic în instituţia pe care o conducea.
Directorul Teatrului Nottara spune că suma pe care ANI a prezentat-o ca beneficiu material al numirii Dianei Lupescu regizor este exagerată şi a precizat că, în urma promovării acesteia, i-a revenit un salariu mai mic decât atunci când era actriţă. "Că veni vorba, salariul de actor este foarte mic în România, iar aici ANI a venit cu nişte cifre fabuloase... A înmulţit, a ridicat la pătrat, nu ştiu ce dracu a făcut, că sunt nişte cifre fenomenale de bani pe care i-ar fi ridicat soţia mea. Salariul de actor este foarte mic în România, iar de regizor e şi mai mic", a subliniat Mircea Diaconu.
Comentarii
Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.