Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DGASPC Braila a incheiat conventii de parteneriat cu toate primariile din judet

In vederea indeplinirii obiectivelor stipulate in planurile de actiune ale echipelor intersectoriale locale, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila (DGASPC) a incheiat conventii de parteneriat cu toate primariile din judet. "Aceste conventii de parteneriat au ca obiectiv antrenarea comunitatilor locale in prevenirea si combaterea comportamentelor deviante la minori, precum si a abuzului, neglijarii si exploatarii sub orice forma a copiilor", a declarat prof. Alexandru Sculschi, directorul general al DGASPC Braila. Potrivit sursei citate, DGASPC, de comun acord cu primariile din judet, a planificat intilnirile de lucru cu fiecare autoritate locala in parte.
O prima intilnire de acest gen a avut loc deja in comuna Stancuta si au participat viceprimarul comunei, secretarul Primariei Stancuta, consilierii locali, seful postului de politie din Stancuta, preotul paroh si cadre didactice. DGASPC a fost reprezentata de specialistii de la Biroul pentru prevenirea abuzului, neglijarii si exploatarii copilului si de catre cei de la Biroul de asistenta si sprijin pentru readaptarea copilului cu probleme psihosociale. Alexandru Sculschi a adaugat ca aceste intilniri sint organizate saptaminal. "Speram ca, impreuna cu autoritatile locale, sa reusim o aplicare cit mai eficienta a Legii nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, care reglementeaza in mod expres atributiile autoritatilor locale in domeniul protectiei copilului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii