Mergi la conţinutul principal

Dezbatere publica pe tema coruptiei din Justitie

Astazi, incepind cu ora 9.00, la Casa Armatei din Braila, va avea loc dezbaterea intitulata "Integritate publica in Justitie" care va arata necesitatea prevenirii si combaterii faptelor de coruptie, riscurile pe care le prezinta aceste fapte, precum si responsabilitatea morala a fiecaruia de a lupta impotriva coruptiei. Actiunea este organizata de consortiul format din Ramboll Management, Transparency International Romania, Concept Foundation care implementeaza Proiectul Phare "Imbunatatirea luptei impotriva coruptiei. Campania Nationala Anticoruptie", al carui principal beneficiar este Ministerul Justitiei. Astfel, in perioada 15 octombrie - 2 noiembrie, se organizeaza o serie de dezbateri publice, in 17 orase din tara, pe trei tematici distincte: "Integritate publica in Justitie", "Integritate publica in afaceri interne si administratie, in domeniile de competenta ale MIRA si MMFES" si "Integritatea publica in educatie si sistemul sanitar”.
La nivelul judetului Braila a fost ales ca partener pentru derularea acestei campanii, Asociatia Pro Democratia, care a invitat la dezbaterea "Integritate publica in Justitie" reprezentanti ai autoritatilor locale, ai institutiilor publice, ai societatii civile, magistrati si judecatori.
"Proiectul are in vedere derularea unei campanii publice ce are ca scop constientizarea privind fenomenul coruptiei, educarea si informarea cetatenilor, dar si a reprezentantilor serviciilor publice, sectorului judiciar, educational, sistemului sanitar si ai mediului de afaceri, cu privire la consecintele negative ale coruptiei asupra democratiei si dezvoltarii socio-economice a societatii", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Pro Democratia Club Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu