Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Despre sarcina, nastere si bebelusi cu Dr. Spock

Compania "Dr. Spock" pune la dispozitia tinerilor casatoriti doua carti importante pentru cei care vor sa aduca pe lume un copil. Editura "All" a pregatit doua volume noi dedicate sarcinii, nasterii si cresterii bebelusilor, care pot fi gasite la Libraria "Iofan", situata linga Arena de Box.

"Ghidul viitoarei mame"

"Ghidul viitoarei mame", de Marjorie Greenfield trateaza toate problemele unei femei insarcinate. Sint oferite informatii importante incepind din prima saptamina si pina in ultima, referitoare la alimente, testarea genetica, importanta pentru a fi sigure ca veti avea un copil sanatos, informatii despre oboseala, greata si modul in care se poate implica tatal in asteptarea copilului. Medicul Marjorie Greenfield ofera raspunsuri pentru toate intrebarile care preocupa o femeie insarcinata. O sfatuieste cum sa urmareasca dezvoltarea copilului, cum sa gaseasca medicul potrivit si cum sa faca fata simptomelor obisnuite care apar in timpul sarcinii. In final este vorba si despre experienta nasterii, medicul oferind si diferite variante in care se poate petrece evenimentul. (19.89 lei)

"Esential pentru bebelusul tau"

Dupa ce s-a trecut de experienta sarcinii si a nasterii, compania "Dr. Spock" ofera informatii despre cum se cresc cel mai bine bebelusii in cartea "Esential pentru bebelusul tau", realizata de medicul Robert Needlman. Aici, tinerele mamici gasesc sfaturile practice de care au nevoie si argumente pentru fiecare metoda pe care medicul le indeamna sa o foloseasca. Se face o comparatie intre avantajele si dezavantajele alaptarii si alimentatiei cu biberonul, intre utilizarea scutecelor de pinza si a celor de unica folosinta, sint oferite sfaturi pentru incurajarea formarii unor obiceiuri bune de somn inca de la inceput, se dau toate amanuntele posibile despre cum trebuie ales patutul, scaunul de la masina sau masa pentru infasat si se evidentiaza pasii ce trebuie urmati pentru trecerea la alimente solide. (19.89 lei)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii