Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derbyul de la Traian s-a incheiat nedecis si Eldomir este lidera de toamna

Jumatate dintre partidele ultimei etape a turului s-au incheiat la egalitate, cealalta parte fiind revendicata de formatiile gazda.
A fost o runda cu doua meciuri derby, unul la Traian intre Victoria din localitate si Eldomir Viziru, a carui miza era titlul neoficial de lidera de toamna, celalalt la Ianca, unul local intre CSO si Viitorul.
Disputa de la Traian s-a incheiat nedecis si astfel Eldomir a reusit sa-si pastreze fotoliul de lidera. Desi ambele combatante si-au dorit cu ardoare victoria si au luptat pentru ea, in prima repriza nu s-a inscris nici un gol. Eldomir a lovit prima in partea secunda prin Mocanu, care a profitat de o gafa a apararii gazdelor, dupa care initiativa a trecut de partea elevilor lui Emil Cataros si, firesc, s-a produs egalarea. Victoria Traian a obtinut o lovitura libera la 30 de metri de poarta adversa, Dorian Nistor, specialistul fazelor fixe, a transformat-o impecabil si astfel s-a restabilit egalitatea, 1-1 scorul mentinindu-se neschimbat pina la finalul meciului.
CSO a reusit din nou o prestatie buna si s-a impus cu 2-0 in fata concitadinei Viitorul. Costin Grozea a deschis scorul in minutul 11, iar Grozea a inchis tabela in minutul 90, consfintind astfel o victorie fara dubii a fostei divizionare C.
Cu toate ca pornea cu prima sansa la Gaiseanca, SC Adevarat a pierdut cu 2-1 la capatul unui meci in care a marcat de doua ori, din nefericire o data in propria poarta prin Valeriu Nistor. Pentru echipa invingatoare a mai inscris Nastase, iar pentru SC Adevarat a redus din diferenta Cataros.
Scorul etapei s-a inregistrat la Visani. Echipa gazda, cu multi jucatori foarte tineri in lot a cistigat cu 6-2 pentru partida cu Comagrim Dudesti.
La finalul turului, Eldomir Viziru are 31 de puncte, cu unul mai mult decit ocupanta locului secund, Victoria Traian, iar pe locul al treilea cu 24 de puncte se afla CSO Ianca.

Rezultatele inregistrate in ultima etapa a turului:
CSO Ianca - Viitorul Ianca 2-0
Vointa Visani - Comagrim Dudesti 6-2
Victoria Traian - Eldomir Viziru 1-1
Vointa Gaiseanca - SC Adevarat 2-1
CS Faurei - Avintul Ciresu 3-3
FC Urleasca - Victoria Dedulesti 1-1

Rezultatele inregistrate in Campionatului Judetean:
Seria I
Unirea Maxineni - Steaua Braila 1-3
Spicul Rimnicelu - Avintul Chiscani 5-3
Dacia Bertesti - Romgal Romanu 1-1
Rompas Vadeni - Unirea Tricolor Scortaru Vechi 2-0
Recolta Tufesti - Dunarea Tichilesti 1-1
Stanriz Stancuta - Pandurii Tudor Vladimirescu 4-1
Infratirea Gemenele - Soimii Unirea 5-0

Seria a II-a
Vointa Sutesti - Spicul Zavoaia 5-5
AS Jirlau - Vointa Baraganu 5-2
Recolta Ciocile - Vointa Faurei Sat 1-6
AS Bordei Verde - Unirea Gradistea 1-1
Vointa Plopu - Viitorul Galbenu 3-1
Steaua Perisoru - Steaua Satuc 4-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii