Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul Dunării de Jos: Dacia Unirea – Oțelul Galați

* un nou episod al tradiționalei rivalități sportive dintre cele două orașe * confruntarea are loc în faza a 3-a a Cupei României, astăzi de la ora 17.30

 

Astăzi, Municipalul brăilean va găzdui un nou duel al tradiționalei rivalități sportive dintre Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați. Derby-ul Dunării de Jos are loc de data aceasta în faza a 3-a a Cupei României la fotbal și mai are o componentă interesantă. Se vor “duela” două foste glorii ale clubului Dinamo București, Florentin Petre și Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Daciei Unirea se așteaptă la un meci foarte disputat dar nici nu concepe alt verdict, decât cel al victoriei formației brăilene.

“Vom aborda la victorie partida din Cupă cu Oțelul. Îl voi reîntâlni pe fostul meu coleg de echipă, Dorinel Munteanu, pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut în fotbal, dar vreau să-l bat. Mi-aș dori ca Dacia Unirea să ajungă în faza în care va juca cu o echipă din prima ligă”, ne-a declarat Florentin Petre.

În campionatul precedent, Dacia Unirea s-a luptat cu Oțelul Galați pentru promovarea în Liga a II-a iar câștig de cauză a avut gruparea antrenată de Florentin Petre.

Dacia Unirea a câștigat ambele partide din sezonul regulat. Formația brăileană s-a impus cu 3-2, în tur, la Însurăței, iar în retur, la Galați, a câștigat cu 2-1. Finala play-off-ului s-a disputat tot între Dacia Unirea și Oțelul Galați. Echipa brăileană a încheiat la egalitate, 1-1, meciul de la Galați și s-a impus cu 1-0 la Însurăței și a promovat în Liga a II-a.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii