Mergi la conţinutul principal

Derby în prima etapă a campionatului Ligii a IV-a

• Viitorul Şuţeşti şi Victoria Traian deschid seria meciurilor “tari” pe 24 august • la ediţia 2019-2020, participă 11 formaţii • este obligatorie folosirea a doi juniori pe tot parcursul meciurilor

 

Sâmbăta trecută, la sediul AJF Brăila a avut loc şedinţa cu reprezentanţii cluburilor care au echipe înscrise în campionatele judeţene, mai precis cu cei din Liga a IV-a, a V-a şi cu cei de la formaţiile de copii şi juniori.

Cu acest prilej s-au prezentat noile modificări la legile jocului, s-a stabilit ţintarul meciurilor din turul campionatului Ligii a IV-a şi s-au discutat o serie de probleme legate de buna desfăşurare a următoarelor competiţii judeţene care vor debuta începând cu luna august.

Pentru Liga a IV-a s-a decis ca fiecare echipă să aibe în componenţă, pe tot parcursul meciurilor doi juniori, unul născut în anul 1999 celălalt mai mic.

La finalul returului, primele şase echipe vor continua competiţia în turneul play-off, celelalte cinci în turneul play-out.

Apoi, fiecare delegat de la Liga a IV-a a tras un număr şi s-a alcătuit ordinea meciurilor din etapele programate în tur, ordinea echipelor fiind următoarea: 1 Voinţa Vişani, 2 ACSC Cazasu, 3 Dinamic Unirea, 4 Dacia Unirea 2 Brăila, 5 Viitorul Şuţeşti, 6 Voinţa Plopu, 7 Viitorul Însurăţei, 8 Victoria Traian, 9 Pandurii Tudor Vladimirescu, 10 Sportul Chiscani, 11 Dacia Berteşti.

Astfel că încă din prima etapă, pe 24 august, se întâlnesc două dintre favoritele la câştigarea campionatului, Viitorul Şuţeşti – Victoria Traian, iar în runda a doua cap de afiş este meciul de la Chiscani dintre Sportul şi ACSC Cazasu.

 

Programul meciurilor în primele două etape ale turului.

Etapa I:

ACS Comunal Cazasu – Dacia Berteşti

Dinamic Unirea – Sportul Chiscani

Dacia Unirea 2 Brăila – Pandurii Tudor Vladimirescu

Viitorul Şuţeşti – Victoria Traian

Voinţa Plopu – Viitorul Însurăţei

Voinţa Vişani stă.

 

Etapa a II-a:

Dacia Berteşti – Voinţa Vişani

Sportul Chiscani – ACSC Cazasu

Pandurii Tudor Vladimirescu – Dinamic Unirea

Victoria Traian - Dacia Unirea 2 Brăila

Viitorul Însurăţei – Viitorul Şuţeşti

Voinţa Plopu stă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro