Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Sandu face o noua interpelare, pe tema activitatii Politiei locale

Deputatul PNL de Braila Gabriel Sandu a depus, ieri, la biroul ministrului Vasile Blaga, o intrebare legata de "situatia de criza" din Braila, pe linie de siguranta cetateanului si rata criminalitatii, precum si de soarta unei intrebari anterioare, pe aceeasi tema, la care nu a primit raspuns nici pina acum. Sandu declara ca, in calitate de vicelider de grup parlamentar, va solicita si verbal ministrului sa i se raspunda la aceasta intrebare, intrucit ea vizeaza o chestiune importanta, care afecteaza viata de zi cu zi a brailenilor. "Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca nu am primit raspuns la intrebarea anterioara, pe care v-am adresat-o, cu privire la rata criminalitatii la Braila. Primesc semnale tot mai acute din teritoriu, si in special din partea presei, semnale care duc la concluzia ca avem de-a face cu o situatie de criza privind rata criminalitatii si siguranta cetatenilor. Va rog sa imi transmiteti cit mai curind posibil solutiile pe care le vedeti oportune pentru combaterea acestui fenomen si, de asemenea, planul de actiune pentru asigurarea sigurantei cetatenilor", scrie deputatul brailean, in documentul transmis ministrului.
Intrebarea anterioara, la care face referire parlamentarul, si care a fost adresata ministrului in luna februarie, avea urmatorul text: "In urma sesizarilor din teritoriu si mediatizarii recentelor scandaluri provocate de lumea interlopa din judetul Braila, am ajuns la concluzia ca fenomenul criminalitatii a ajuns sa fie de necontrolat. Consider ca politia trebuie sa-si indeplineasca indatoririle si mai ferm, si ca se impune elaborarea unui plan concret de actiune, pentru ca aceste fenomene ingrijoratoare au ajuns sa fie parte integranta a vietii de zi cu zi. Va rog sa ne comunicati masurile pe care intentionati sa le adoptati, pentru ca cetatenii Brailei sa se poata simti in siguranta". Parlamentarul liberal "s-a trezit la viata" dupa ce deputatul PRM, Daniela Buruiana l-a interpelat extrem de dur pe ministrul de Interne, Vasile Blaga, tot legat de situatia criminalitatii si legaturile Politiei cu lumea interlopa din Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii