Mergi la conţinutul principal

Deputatul Petrea se bucură de răul altuia

Mă uitai adineauri în calendar şi văzui o veste bună, ca să zic aşa: deputatul Dorin Silviu Petrea (fost UNPR, actualmente PRU) mai are cel mult o lună de zile de stat în Parlament. Şi zic asta pentru că, atunci când viitorii parlamentari vor depune jurământul, Petrea cu siguranţă nu se va afla printre ei. Pare cumva că mă bucur de eşecul lui Dorin Silviu Petrea, care nu va mai prinde un nou mandat de deputat de Brăila? Păi, chiar mă bucur, şi fac acest lucru tocmai pentru că vreau să fiu în ton cu subiectul, cu (încă) deputatul Petrea, care a jubilat la răul întâmplat altuia.

Concret, zilele trecute, deputatul Petrea s-a apucat să se bucure public pentru că madam deputata Marioara Nistor (PMP) s-ar putea să fie dată afară din sediu de către foştii colegi de la UNPR, conduşi în luptă de un pesedist sub acoperire pe nume Cosmin Răzmeriţă. Iată mai întâi reacţia deputatului Petrea, citez: „Noul preşedinte interimar al UNPR (Cosmin Răzmeriţă - n. red.) o va executa silit, cu executor, poliţie şi jandarmerie pe Nistor, dacă nu va răspunde somaţiei de a părăsi sediul de partid al UNPR-ului, în care este găzduit astăzi PMP-ul la Brăila. Îmi doresc foarte mult să asist la acest eveniment!!! Este un cadou frumos în plină campanie electorală, pentru mine şi pentru colegii mei! Iţi mulţumim, Cosmin!”.

Nu sunt deloc un fan al Marioarei Nistor, dar trebuie să spun că la această fază deputatul Petrea a dat dovadă de o mare neghiobie, ca să nu zic mârlănie. În primul rând, conflictul dintre UNPR şi PMP nu a fost tranşat în instanţă, în sensul că nu există nici o hotărâre care să ateste că UNPR-ul lui Răzmeriţă este titularul de drept al sediului ocupat acum de PMP. Prin urmare, dacă nu există o hotărâre judecătorească în acest sens, este o prostie să afirmi că madam Nistor va fi  evacuată cu executorul judecătoresc. Eu unul înţeleg că deputatul Petrea nu o are la inimă pe deputata Marioara Nistor, care a venit din PPDD la UNPR şi i-a săpat pe toţi la Bucureşti până când a reuşit să se cocoaţe în fruntea partidului. Deputatul Petrea, care era deja parlamentar UNPR atunci când a venit Nistor în acest partid, a cam rămas de căruţă, iar acum vrea să o vadă umilită pe fosta lui colegă. Este însă descalificant pentru un bărbat să se bucure cu atâta patos, în public, pentru răul care i se poate întâmpla unei femei. Atitudinea deputatului Petrea, de copil râzgâiat, de hater plin de coşuri pe frunte, pe mine unul mă face să îmi fie ruşine că un individ cu astfel de porniri a reprezentat Brăila în Parlament, vreme de 4 ani. Când ai o demnitate publică, atunci când ai fost ales să reprezinţi nişte cetăţeni, nu poţi să te bucuri ca prostul de răul altuia, oricât de antipatic ţi-ar fi respectivul. Asta ţine deja de educaţie, de cei 7 ani de-acasă, pe care (încă) deputatul Dorin Silviu Petrea dovedeşte că nu îi are. Nu ştiu voi, dar eu neamuri proaste nu votez! (Dorin Silviu PLETEA)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro