Mergi la conţinutul principal

Deputatul George Paladi s-a întâlnit cu Anca Corfu, Consulul General al României la Cahul

* parlamentarul PSD Brăila a postat, recent, pe rețelele de socializare că a făcut o vizită în Republica Moldova, unde s-a întâlnit cu Anca Corfu, Consulul General al României la Cahul * deputatul George Adrian Paladi s-a arătat mai mult decât încântat de discuțiile avute, precizând că a identificat idei și proiecte ce vor putea fi implementate în viitoare colaborări

 

Deputatul PSD Brăila George Adrian Paladi a mers, recent, în vizită în Republica Moldova. Potrivit unei postări pe care parlamentarul a făcut-o pe rețelele de socializare, acesta s-a întâlnit cu Anca Corfu, Consulul General al României la Cahul. Paladi a afirmat că în urma discuțiilor purtate acolo, a identificat o serie de idei și proiecte care pot fi implementate în viitoare colaborări.

”Am fost onorat să dau curs invitației adresată de către Excelența Sa, Dna Anca Corfu - Consulul General al României la Cahul, Republica Moldova. Am avut astfel prilejul să o felicit pe Doamna Consul pentru activitatea intensă pe care o desfășoară, cât și pentru devotamentul și dăruirea față de problemele cetățenilor. Au fost discuții constructive, în urma cărora am identificat idei și proiecte care pot fi implementate printr-o colaborare de succes, atât în domeniul economic, cultural și administrativ, cât și în domeniul educației. Mulțumesc pe această cale pentru invitația făcută!”, a declarat Paladi, fără însă a detalia la ce viitoare colaborări face referire.

Deputatul și-a însoțit cometariul și de câteva fotografii realizate cu ocazia vizitei sale în Cahul.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro