Mergi la conţinutul principal

Deputatul George Paladi le-a oferit o altfel de zi de vacanță copiilor din Vișani

* parlamentarul PSD Brăila, George Adrian Paladi, a organizat săptămâna trecută o mini-excursie de o zi pentru mai mulți copii din comuna Vișani * aceștia au vizitat împreună Divizionul 67 din cadrul Forțelor Navale Române, Mănăstirea ”Sfântul Pantelimon” din Lacu Sărat și Biserica Greacă

 

Gest frumos din partea deputatului George-Adrian Paladi pentru mai mulți copii din Comuna Vișani. Parlamentarul PSD Brăila a anunțat, pe 13 august, pe rețelele de socializare, că a dorit să le ofere o zi de vacanță altfel acestor copii și că s-a ținut de cuvânt. Paladi a postat și o serie de fotografii alături de copii, realizate la obiectivele pe care le-au vizitat împreună: Divizionul 67 din cadrul Forțelor Navale Române, Mănăstirea ”Sfântul Pantelimon” din Lacu Sărat și Biserica Greacă.

”După cum bine știți, orașul Brăila are cu ce se mândri din punct de vedere istoric, arhitectural, cultural, dar și cu mediul natural. Prin acțiunea «Ștafeta Marinărească», mi-am dorit și am confirmarea că am și reușit, să le ofer copiilor din comuna Vișani, județul Brăila, o altfel de zi de vacanță, în care să poată vedea obiective importante din orașul nostru. Am vizitat împreună Divizionul 67 nave purtătoare de artilerie din cadrul Forțelor Navale Române, unde comandantul unității militare ne-a oferit un scurt istoric al navelor fluviale, dar și câteva tehnici de supraviețuire. Am continuat cu vizita la Mănăstirea «Sfântul Pantelimon» din Lacu Sarat și la Biserica «Buna Vestire», pe care toată lumea o știe sub denumirea de «Biserica Greacă», deoarece a fost edificată între anii 1862-1872 cu sprijinul comunității grecilor din orașul nostru”, a scris deputatul social-democrat pe Facebook.

George Paladi a mai adăugat că intenționează să inițieze cât mai multe astfel de activități pentru brăileni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro