Mergi la conţinutul principal

UPDATE: Deputatul Ciprian Ciubuc, campanie pentru candidatul AUR din Viziru cu sigla unui contracandidat

* deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, a postat vineri pe rețelele de socializare un mesaj de promovare pentru candidatul partidului la Primăria Viziru, cel puțin ciudat * acesta a pozat buletinul de vot și s-a folosit de sigla candidatului PNL, Daniela Mariniuc, pentru a-și promova omul înscris în cursa electorală * deputatul PNL Brăila, Alexandru Popa, a afirmat că este ”manevră comunistoidă de tip rusesc”

 

Update: Deputatul Ciprian Ciubuc face și acuzații privind pomeni electorale. Acesta a revenit cu un răspuns în scris la întrebarea redactorilor ”Obiectiv – Vocea Brăilei” privind modul în care a decis să își promoveze candidatul la Primăria Viziru pe Facebook. Ciubuc a făcut acuzații la adresa PSD și PNL, precizând că dau ”pomeni electorale”.

”De 31 de ani de după Revoluție, Comuna Viziru și sat Lanurile au fost conduse prin rotație de Partidele sistemului PSD-ul 22 de ani PNL-14 ani Victor Doagă. Au condus și au furat prin rotație atât Primar PSD cât și Primarii PNL, românii știu că s-a furat, unii cu asfalt la poartă zic resemnați s-a furat dar și au pus asfalt, cei mai necăzjiți care nu au nici asfalt nici canalizare din comună sunt revoltați și nu mai vor să audă nici de unii nici de alții,  vorbesc în comună indignați de unde răposatul Dima Priceputu a acumulat o avere de 1.500 ha? din muncă cinstită nu mi-au relatat mai mulți români din Viziru. De o săptămână sunt cot la cot cu Candidatul AUR Sorin Ovidiu Sider în campanie, tot satul mare și mic vorbește, dar și în Lanurile, că se dau pomeni electorale către cetățenii mai amărâți sau bătrâni, și pachete și brânză atât din partea PSD cât și PNL. Pe timpul fostului mandat al primarului PNL dl. Doagă a fost asfaltat un drum de 500 mp în sat Lanurile în mijlocul câmpului care duce la garajul unui agricultor local. Cum poți să-ți bați joc de banul vizirenilor să asfaltezi în câmp când zeci de străzi unde sunt case zac în noroi și nu au asfalt??? Revoltător!!! Transmit un mesaj tuturor candidaților: nu mai cumpărați voturi, că românii se trezesc și se ridică cu demnitate peste toate pomenile electorale, iar noi cei de la AUR suntem cu ochii pe voi!!!”, a declarat Ciubuc.

 

Știrea inițială: Manevră ciudată pe final de campanie electorală în privința Alegerilor Locale Parțiale ce vor avea loc duminică, pe 27 iunie. Deputatul AUR Brăila, Ciprian Ciubuc, a postat vineri pe rețelele de socializare un mesaj de promovare a candidatului partidului său la Primăria Viziru, în care s-a folosit de sigla unui contracandidat, pentru a-i face propagandă. Acesta a fotografiat buletinul de vot, a blurat o parte dintre contracandidați și a lăsat doar căsuțele cu candidatul AUR și cel al PNL Brăila, Daniela Mariniuc, folosindu-se de poziționarea acestora pentru a-l promova pe Sorin Sider. Fotografia a fost însoțită de mesajul: ”Săgeata PNL îți arată pe cine trebuie să pui ștampila pe 27 iunie”.

Contactat de redactorii ”Obiectiv – Vocea Brăilei”, Ciubuc nu a răspuns la telefon și nici la mesajul pe care aceștia l-au trimis.

De cealaltă parte, deputatul PNL Brăila, Alexandru Popa, a afirmat că este o ”manevră comunistoidă de tip rusesc” pe care Ciubuc ar fi învățat-o în Republica Moldova.

”Este o abordare în linia dumnealui. Domnul Ciubic nu înțelege nimic. Nu înțelege că nu merg manevrele astea comunistoide de tip rusesc. El continuă aici ceea ce a învățat, dar este în România, nu în Republica Moldova. Asta nu înțelege domnul Ciubuc. Dumnealui nu înțelege nici că în România nu merg toate treburile pe ciubuc”, a declarat Popa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro