Mergi la conţinutul principal

Deputatul Antoneta Ioniţă şi-a prezentat raportul de activitate

• parlamentarul liberal Antoneta Ioniţă a emis, recent, un comunicat de presă în care îşi prezintă raportul de activitate în sesiunea februarie - iunie 2019 • aceasta a avut 11 interpelări, 15 declaraţii politice, 7 luări de cuvânt în plen şi 32 de propuneri legislative

 

Deputatul PNL Brăila, Antoneta Ioniţă, a prezentat pe scurt ce a făcut în Parlamentul României în sesiunea februarie - iunie 2019. Aceasta a emis, recent, un comunicat de presă în care a dorit să sublinieze că s-a concentrat în primul rând pe problemele pacienţilor, ale medicilor şi ale sistemului medical, în general, dar nu a ingnorat nici subiecte de interes pentru locuitorii judeţului Brăila. Ioniţă a afirmat că activitatea sa în Parlament înseamnă: 51 de interpelări şi întrebări (dintre care 11 în actuala sesiune parlamentară); 56 de declaraţii politice (15 în actuala sesiune parlamentară); 63 de luări de cuvânt în plen (7 în actuala sesiune parlamentară) şi 130 de propuneri legislative (32 în actuala sesiune parlamentară). În acelaşi comunicat, Ioniţă vorbeşte despre subiectele abordate în declaraţiile politice susţinute, printre care distrugerea medicinei de familie, situaţia medicilor din spitalele publice, ale căror gărzi nu sunt recunoscute ca vechime în muncă, lipsurile din spitale, degringolada din Învăţământ şi altele.

De asemenea, Ioniţă a punctat şi temele pentru care i-a interpelat pe miniştrii PSD - ALDE aflaţi la Guvernare, fără a specifica însă dacă aceştia au răspuns în vreun fel sau dacă aceste demersuri au avut vreun efect.

 

Amendamente şi proiecte legislative

 

Ioniţă a dorit să mai sublinieze că a avut mai multe amendamente la Legea bugetului de stat pentru 2019, prin care a încercat obţinerea de fonduri pentru mai multe obiective de investiţii din judeţul Brăila precum, reabilitări de drumuri comunale şi judeţene; reabilitări de şcoli în mai multe comune; realizarea sau extinderea unor reţele de apă şi canalizare, electricitate, gaze şi investiţii în mai multe comune din judeţul Brăila. De asemenea, parlamentarul a mai adăugat că a fost iniţiatorul mai multor legi: îmbunătăţirea cadrului funcţional în vederea depistării precoce a cancerului profesional; al 13-lea şi al 14-lea salariu la societăţi, programul tineri în Parlament, eliminarea “fenomenului Brăila” din şcolile româneşti etc.

Ioniţă a mai adăugat şi că a atras mereu atenţia, prin intermediul demersurilor parlamentare, asupra problemelor privind Sănătatea în România.

“Îi aştept pe locuitorii judeţului Brăila la Cabinetul Parlamentar din Brăila, Bulevardul Independenţei nr. 8, Bloc B1, sc. 4, et. 1, jud. Brăila, program de audienţe: Vineri - de la ora 14:00 şi Sâmbătă - de la ora 10:00, cu programare în prealabil, la telefon 0746.58.62.32. Aştept sugestiile, propunerile şi problemele dumneavoastră, pe adresa de e-mail: antoneta.ionita@cdep.ro, a conchis Ioniţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro