Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Deputatul Alexandru Popa, liderul PNL Brăila, atacă PSD: “PSD Brăila este condus acum de un adevărat bărbat politic, de care s-au rugat PSD-iștii doi ani ca să accepte să se lase pus în funcție”

șeful liberalilor brăileni îl atacă dur pe Francisc Chiriac, noul președinte ales al PSD Brăila

 

Ieri (vineri, 27 ianuarie-n.n) a fost pus în fruntea PSD Brăila, ca președinte, Iulian Francisk Chiriac, care și-a clădit o carieră profesională și politică doar pe ce i-a dat partidul sau o anumită persoană care la acel moment făcea jocurile în partid.

Fiindcă a fost de mic ascultător, a fost un bun executant al ordinelor primite de la șefii politici, ca tânăr PSD-ist a fost promovat în diverse funcții în care făcea ce i se dicta, pe post de marionetă a celui care l-a pus în funcție. Unul dintre cei care i-a văzut valoarea de marionetă a fost Gheorghe Bunea Stancu. 

Partidul i-a dat domnului Chiriac o slujbă bine plătită, partidul l-a făcut pe domnul Chiriac secretar de stat, partidul l-a făcut președinte al Consiliului Județean Brăila, iar acum cel care-l manevrează l-a pus în funcția de președinte PSD Brăila. Iulian Chiriac n-a obținut nimic prin propriile merite, tot ce a obținut a fost pomană de la partid. Marea lui calitate este că e ușor de manevrat.

La Consiliul Județean Brăila cel care conduce cu adevărat este vicepreședintele Ionel Epureanu, nu Iulian Chiriac, care este oficial președinte.

La PSD Brăila, de acum înainte, cel care va conduce cu adevărat va fi altcineva, nu Iulian Chiriac, care este oficial președinte.

Halal președinte: unul care nu a vrut să ocupe această funcție, probabil pentru că până și el își dădea seama că e pălăria prea mare pentru el. PSD Brăila este condus acum de un adevărat bărbat politic, de care, după cum am aflat ieri (vineri-n.n), s-au rugat PSD-iștii doi ani ca să accepte să se lase pus în funcție.

Și am mai aflat ieri că domnul Chiriac se codea ca fata mare la măritat fiindcă nu era singur că ceilalți PSD-iști vor sta în spatele lui, dacă acceptă să fie președinte.

Nu mă mir că lui Iulian Francisk Chiriac îi era frică să nu rămână de unul singur, fiindcă știe că nu e capabil de mare lucru pe persoană fizică. El e învățat să fie șef doar de fațadă, nu știe să joace decât după cum îi cântă alții. Fără cineva care să-i dea indicații prețioase domnul Chiriac e zero barat. El nu știe să conducă decât propria mașină, în rest, conduc alții în numele său.

 

Felicitări, domnule Chiriac, pentru noua funcție pe care v-a dat-o cu de-a sila partidul!

Președinte PNL Brăila, deputat Alexandru Popa

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro