Mergi la conţinutul principal

Deputatul Alexandru Popa îndeamnă brăilenii să se vaccineze

* acesta a emis, recent, un comunicat de presă în care a anunțat că se bucură pentru faptul că brăilenii au decis să se vaccineze într-un număr mare în ultimele zile * parlamentarul Alexandru Popa a declarat că în opinia sa vaccinarea reprezintă ce mai eficientă măsură de protecție

 

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a transmis un comunicat de presă în care a venit cu un îndemn la adresa brăilenilor de a se programa și a merge în continuare la vaccinare. Acesta a precizat că situația din România devine din ce în ce mai îngrijorătoare în ceea ce privește numărul persoanelor confirmate cu COVID-19, motiv pentru care consideră că restricțiile care au intrat în vigoare pe 25 octombrie sunt unele firești și necesare pentru a reduce numărul de infectări. Popa s-a arătat încântat de faptul că în ultimele zile numărul vaccinărilor a crescut în Brăila, dar a dorit să îi îndemne pe brăileni să continue să se programeze și să meargă să se vaccineze.

”Cei mai mulți dintre noi avem în cercul apropiaților sau al cunoștințelor persoane care s-au îmbolnăvit și știm că nu este de glumit cu COVID-19. Tocmai de aceea mă bucură faptul că un număr mare de brăileni a decis să se vaccineze în ultimele zile și îi îndemn pe cei care nu au făcut-o încă să se programeze pentru vaccinare, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente măsuri de protecție personală, dar și colectivă. După cum am constatat cu toții, această boală poate avea efecte dintre cele mai dure și riscul îmbolnăvirii este foarte mare, motiv pentru care fac un apel la toți brăilenii să respecte măsurile stabilite de autorități și să folosească toate metodele care le sunt la îndemână pentru a-și proteja propria sănătate, dar și sănătatea semenilor lor. Acum nu mai este vorba numai despre fiecare dintre noi, ca indivizi separați, este vorba despre noi, ca și familie și comunitate. Ceea ce facem noi, ca indivizi, îi afectează și pe cei din jur, iar efectele pot foarte foarte grave. Suntem împreună în această perioadă foarte grea și trebuie să dăm dovadă de solidaritate, să ne protejăm unul pe altul, ca să o depășim”, a declarat Popa

Tot în cadrul comunicatului de presă, deputatul a adăugat că după cum spun specialiștii, efectele restricțiilor care intră în vigoare se vor vedea după circa 6 săptămâni, astfel că până atunci, este de datoria fiecăruia dintre români să aibă un comportament responsabil și să facă totul pentru a se proteja și a-i proteja și pe cei din jur.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro