Mergi la conţinutul principal

Depunerea jurământului militar de către 14 subofițeri recrutați din sursă externă la Jandarmeria Brăila

* vineri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a avut loc depunerea jurământului militar pentru noii angajaţi * este vorba despre 14 subofițeri recrutați din sursă externă, care au depus jurământul în cadrul ceremoniei organizate  în prezenţa conducerii Jandarmeriei Brăila, a autorităţilor locale şi membrilor din familia fiecăruia

 

 

 

Tineri jandarmi, proaspăt angajaţi la Jandarmeria Brăila, au depus jurământul în cadrul unei ceremonii speciale, în prezenţa conducerii insituţiei, autorităţilor locale şi familiei.

La data de 7 octombrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila s-a desfășurat Ceremonia de depunere a jurământului militar de către cei 14 subofițeri recrutați din sursă externă. La eveniment au fost prezenți prefectul județului, Timofei Iulian, reprezentați ai structurilor teritoale ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și ai oficialităților publice locale. De asemenea, din public au făcut parte familiile celor proaspăt încadrați în sistemul militar, prezența acestora dublând emoția evenimentului. „În fața Drapelului de luptă al unității, într-un singur glas, noii colegi au jurat credință țării, iar comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, col. Albăceanu Nicolae - Iulian, a ținut o alocuțiune despre semnificația depunerii jurământului militar”, a transmis Jandarmeria Brăila.

La rândul său, prefectul județului Brăila, colonel (r) Timofei Iulian, a luat cuvântul şi le-a urat succes în activitate, vorbind despre importanţa jurământului militar pentru fiecare militar. "Ziua depunerii jurământului militar, a jurământului de credință față de țară și de această armă, este unică pentru fiecare. Este un moment care am convingerea că vă va deschide ochii și sufletul pentru ceea ce va urma: un drum presărat de provocări, câteodată poate și anevoios, dar vă asigur că va fi și plin de satisfacții profesionale. Veți fi în slujba cetățenilor, iar așteptările acestora sunt mari. De modul în care veți acționa în misiunile încredințate va depinde siguranța comunităților pe care le veți proteja. Nu în ultimul rând, modul în care vă veți comporta va fi decisiv în consolidarea încrederii cetățenilor în instituțiile din sistemul de ordine publică. Vreau să fiți conștienți de un lucru: alegerea pe care v-ați asumat-o implică o conduită ireproșabilă, pregătire continuă, profesionalism și integritate în munca de zi cu zi. Cu ocazia depunerii Jurământului militar, vă felicit și vă urez mult succes în activitate! Fiţi demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute!", le-a spus acesta subofițerilor.

Serviciul religios a fost oficiat de preotul militar al Garnizoanei Brăila, Cristian Ion. Evenimentul s-a încheiat prin defilarea Statului Major și a detașamentelor de jandarmi ale unității, sub privirile emoționante ale rudelor jandarmilor încadrați recent.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro