Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deontologia si etica in administratia fiscala romana

La sediul Directiei Generale a Finantelor Publice Braila s-a desfasurat, in perioada 18-19 ianuarie, Cursul de formare in domeniul deontologiei functionarilor publici din administratia fiscala.
Cursul a fost sustinut de Catalin Grosu - consilier juridic in cadrul institutiei si Daniel Furcila - auditor in cadrul DGFP Galati, avind ca moderator pe consilierul de preaderare Francoise Perrin.
Tematica abordata a vizat reguli de etica si deontologie pentru functionarii publici, cu respectarea principiilor care guverneaza conduita profesionala a functionarului din administratia fiscala, precum si a celor care stau la baza exercitarii functiei publice, tipuri de sanctiuni aplicate functionarilor publici, fenomenul coruptiei si efectele acesteia, obligatia functionarilor publici privind pastrarea secretului fiscal, a celui profesional si a confidentialitatii, securitatea datelor si a sistemelor informatice.
Instruirea a constituit o oportunitate pentru schimbul de informatii intre participanti, in perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii