Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Delegatia italiana din Lombardia a fost cucerita de ospitalitatea brailenilor si impresionata de Teatrul "Maria Filotti"

O delegatie italiana din localitatea Siziano, provincia Pavia,
regiunea Lombardia, a vizitat, saptamina trecuta, judetul Braila. Scopul vizitei a fost acela de a se crea baza unei viitoare infratiri intre localitatile Siziano si Cuza Voda - comuna Salcia Tudor, principalele domenii avute in vedere fiind cultura si agricultura.
Delegatia a fost formata din 5 membri, respectiv primarul localitatii Siziano, Massimiliano Brambila, viceprimarul, consilierul pe cultura si alti doi consilieri locali. Vizita a fost una deosebita, ospitalitatea brailenilor impresionindu-i pe italieni care, odata ajunsi acasa, prin intermediul primarului Brambila au tinut sa ne anunte ca sint decisi sa se intoarca si sa se implice efectiv in viata comunitatii din Cuza Voda.
In mesajul sau, Brambila a explicat ca a ramas foarte impresionat de dorinta si eforturile administratiei brailene, depuse pentru intrarea in Comunitatea Europeana, dar si de caldura extraordinara cu care au fost primiti in timpul vizitelor.
Viceprimarul Antonietta Cerioti a fost impresionata de locuitorii din Cuza Voda, ea remarcind in mod special simplitatea si tenacitatea femeilor in "munca pe care o desfasoara zi de zi pentru mentinerea si bunastarea familiilor lor".
O impresie deosebita au lasat si elevii, cadrele didactice si conducerile celor doua scoli vizitate, Salcia Tudor si Cuza Voda, precum si seriozitatea si tenacitatea specialistilor Centrului de Creatie Braila in mentinerea traditiilor culturale. "A fost o experienta extrem de placuta, sintem foarte impresionati. Nu ne asteptam sa vedem un teatru asa de impunator. Multumim tuturor pentru ospitalitate si promitem ca ne vom intoarce si ne vom implica efectiv in viata comunitatii din Cuza Voda", a incheiat mesajul primarul Brambila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii