Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deja se fac liste cu viitori ministri de Braila

Presedintele local PSD, Gheorghe Bunea Stancu, nu are nici un dubiu ca, daca PSD va forma viitorul Guvern, liderul central Mircea Geoana se va tine de promisiune, si va alege un ministru din Braila.
"O sa rideti, dar prima discutie pe care am avut-o cu domnul presedinte, asta i-am spus: "sa nu cumva sa uitati ce ati spus, ca erau 600 de oameni in sala, si unii deja au inceput sa se intrebe: nu cumva a si uitat, de cind a plecat?". I-am spus sa nu se joace cu lucrurile astea si, mai mult, noi am discutat intre noi, sa facem o lista cu oameni care ar putea sa faca parte din ministere, incepind cu posibili ministri, dar si secretari de stat, si sa o transmitem la Bucuresti. Acolo se va face selectia. O sa ne dea un minister, poate doua - noi speram sa obtinem doua, pentru ca avem rezultate, pentru ca am adus un plus de imagine PSD, la nivel central. Eu cred ca nu va uita, si indiferent cine va fi, o sa aiba o problema cu noi daca nu se tine de cuvint. Atita timp cit Braila a dat intotdeauna multe voturi centrului, si nu a primit mai nimic in schimb, decit poate niste ministri de import, precum Daniela Bartos si altii, eu vreau sa avem macar un ministru de la Braila".
Stancu a admis ca deja se vehiculeaza niste nume, ca posibili candidati pentru functia de ministru sau secretar de stat, iar unii dintre cei vizati sint fosti directori ai serviciilor publice descentralizate: "Cu siguranta vor fi si oameni care au ocupat functii in directiile descentralizate. In primul rind, oameni de administratie, cum este Aurel Simionescu sau Ion Rotaru, mai sint si altii, sau Ion Smeeanu, care poate ocupa la telecomunicatii, asa cum a mai ocupat, in mandatul anterior. Ca femeie, Doinita Ciocan ar fi o varianta, pe Protectia Copilului sau pe Somaj. Sigur, nu neaparat ca ministru, dar ca secretar de stat, pentru ca probabil vom avea si astfel de functii. Eu sper ca daca Galatiul are trei secretari de stat, macar trei sa avem si noi".
Liderul local PSD a mai precizat ca organizatia sa nu are pretentia la un anumit minister, si se multumeste cu portofoliul sau portofoliile ce ii vor fi oferite de la centru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii