Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Degerat in casa

Ieri noapte, un barbat de 36 ani a fost gasit degerat in casa, in imobilul sau de pe strada Castanului nr. 12 din Braila.
Lucratorii Serviciului de Ambulanta Judetean i-au acordat primele ingrijiri medicale, dupa care Virgil Codreanu a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta.
Diagnosticat cu hipotermie si degeraturi, barbatul a fost internat la sectia medicala a unitatii spitalicesti.
In urma cu doua zile, tot la Spitalul Judetean de Urgenta s-a mai inregistrat un caz de hipotermie, finalizat, din pacate, cu decesul victimei, Sanda Priceputu. Aceasta, pe linga starea de hipotermie, prezenta la internare si alte afectiuni - colaps vascular si diabet - care au agravat starea de sanatate a femeii si au facut inutile toate manevrele medicilor de a-i salva viata, ne-au informat surse din spital.
Potrivit statisticilor Directiei de Sanatate Publica transmise si Ministerului Sanatatii, pina in prezent, in judetul Braila s-a inregistrat un singur caz de deces prin hipotermie, cel al Sandei Priceputu, gasita inghetata in casa.
Pe plan national, in ultimele trei zile au murit cel putin 27 de persoane din cauza gerului, date inregistrate la Ministerul Sanatatii, iar alte sute de persoane sint internate cu hipotermie in unitatile spitalicesti din toata tara. Majoritatea deceselor au fost cauzate de insuficienta cardio-respiratorie, consumul de alcool ori stop cardio-respirator cauzat de hipotermie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii