Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Declaratiile trebuie depuse la Fisc, pina pe 15 mai

Brailenii care au obtinut anul trecut alte venituri in afara de salarii mai au la dispozitie doua saptamini sa-si depuna fisele fiscale.
Cei care au obtinut anul trecut venituri din profesii liberale si din drepturi de proprietate intelectuala trebuie sa depuna declaratia de venit pina pe 15 mai. Aceeasi obligatie o au si contribuabilii care au obtinut venituri din activitati agricole sau din chirii.
Cei care au obtinut comisioane ori au desfasurat activitati in baza contractelor sau conventiilor civile trebuie sa completeze si sa depuna declaratiile de venit tot pina pe 15 mai.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a trimis deja prin posta formularele pentru declaratia de venit. Cei care nu au primit aceste formulare le pot obtine de la unitatile fiscale teritoriale sau de pe pagina de Internet a Fiscului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii