Skip to main content

Declaratiile trebuie depuse la Fisc, pina pe 15 mai

Brailenii care au obtinut anul trecut alte venituri in afara de salarii mai au la dispozitie doua saptamini sa-si depuna fisele fiscale.
Cei care au obtinut anul trecut venituri din profesii liberale si din drepturi de proprietate intelectuala trebuie sa depuna declaratia de venit pina pe 15 mai. Aceeasi obligatie o au si contribuabilii care au obtinut venituri din activitati agricole sau din chirii.
Cei care au obtinut comisioane ori au desfasurat activitati in baza contractelor sau conventiilor civile trebuie sa completeze si sa depuna declaratiile de venit tot pina pe 15 mai.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a trimis deja prin posta formularele pentru declaratia de venit. Cei care nu au primit aceste formulare le pot obtine de la unitatile fiscale teritoriale sau de pe pagina de Internet a Fiscului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu