Mergi la conţinutul principal

Decizii de calibru la nivelul PNL Brăila

Organizaţia Partidului Naţional Liberal Brăila trece din nou prin câteva schimbări de calibru. Mai exact, luni, în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL s-a decis, printre alte asemenea hotărâri, validarea afaceristului Florin Cârligea în fruntea listei partidului la CJ Brăila. De asemenea, tot la aceeaşi şedinţă, a fost tranşat şi subiectul eliminării copreşedinţiei în mai multe organizaţii liberale din ţară, printre care şi Brăila. Astfel, senatorul Cătălin Boboc a fost ales ca preşedinte unic al organizaţiei judeţene a PNL, în defavoarea deputatului Alexandru Nazare. Contactat telefonic, ieri, de redactorii "Obiectiv - Vocea Brăilei", Boboc a confirmat informaţia fără a face prea multe comentarii. "Nu este nimic nou. Ştiţi că noi am avut acea decizie privind propunerile pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, aţi scris şi dumneavoastră în luna noiembrie. Doar s-a îndeplinit o formalitate să spunem aşa şi s-a validat candidatura domnului Cârligea în Biroul Naţional", a declarat Boboc. Cât despre faptul că Nazare a fost înlăturat de la copreşedinţia filialei brăilene, senatorul a explicat că acesta se concentrează pe un proiect la Sectorul 1 Bucureşti. "Sigur că s-a discutat şi cu Alexandru Nazare. El s-a apucat de treabă la Sectorul 1, e o construcţie acolo. Dar un lucru este cert: în toată ţara s-a luat această decizie. Urmărim ca uşor - uşor, să trecem la conduceri unice. Astăzi mai sunt şase - şapte filiale care încă mai au copreşedinţi la conducere, dar în maxim două săptămâni se va trece în toată ţara la formula asta. Intrăm în campanie, e nevoie de mai multă operativitate în luarea unor decizii. Ăsta e motivul principal", a mai completat sursa citată.

Nazare: "Îi urez succes lui Cătălin atât în competiţia electorală, cât şi la conducerea unică a organizaţiei"

La rândul său, fostul copreşedinte al PNL Brăila, Alexandru Nazare, nu s-a arătat surprins de decizia BPN al partidului. Acesta a ţinut să le ureze succes în alegeri celor doi colegi - Cârligea şi Boboc. "Mă bucur că partidul a validat ambele candidaturi şi le urez succes. Îi urez succes lui Cătălin atât în competiţia electorală, cât şi la conducerea unică a organizaţiei, dar şi lui Florin Cârligea, care se pregăteşte şi el de competiţia pentru a deveni preşedinte de Consiliu Judeţean. Voi fi alături de ei în această competiţie şi îmi voi continua - bineînţeles, acum nemaiavând funcţia de copreşedinte, din poziţia de parlamentar - proiectele pentru susţinerea Brăilei. Mă refer la proiectele de infrastructură, la care am lucrat 4 ani de zile, susţinerea proiectului de pod Brăila - Galaţi şi bineînţeles, celelalte proiecte majore de infrastructură. Le voi urmări în continuare, chiar dacă am pierdut poziţia de copreşedinte. Sunt alături de ei în campanie atât cât pot. Evident, suntem în linie dreaptă cu alegerile locale şi cred că atât timp cât experienţa şi ştiinţa mea vor fi folositoare, ele sunt la dispoziţia organizaţiei", a declarat Nazare. Cât despre intenţia sa de a candida la Primăria Sectorului I din capitală, deputatul nu a dorit să facă prea multe comentarii. "Având în vedere faptul că nu mai sunt copreşedinte la Brăila, bineînţeles că mă voi reorienta", a conchis acesta.
Reamintim că în luna ianuarie, senatorul Cătălin Boboc a fost validat de Centru pentru a candida la Primăria municipiului nostru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro