Mergi la conţinutul principal

Debut cu dreptul în sezonul de vară pentru Anamaria Ioniţă

La etapa de verificare în vederea sezonului competiţional de vară, a atleţilor de la categoriile de vârstă seniori, tineret şi juniori I, sportiva de la CSM Brăila, Anamaria Ioniţă, a câştigat proba de 100 m garduri cu timpul de 14:11 secunde şi pe cea de ştafetă 4X200 m plat alături de alte trei reprezentante ale clubului CSU Piteşti. Atleta pregătită de profesoara Irina Roată s-a clasat pe locul al treilea şi la 200 m plat cu timpul de 24:68 secunde.
Tot în week end-ul trecut, la "Ziua Mondială a Atletismului", competiţie ce s-a desfăşurat la Constanţa şi la care au participat 100 de sportivi, atleţii de la CSM Brăila au obţinut rezultate foarte bune. La juniori II, Anca Ţolea a câştigat proba de 100 m garduri şi s-a clasat pe locul al patrulea la 200 m plat. În concursul juniorilor III, Alexandra Nenciu Pohoaţă a sosit a doua în finala probei de 400 m garduri, iar Valentina Radu s-a clasat pe locul al treilea la 100 m plat şi pe al patrulea la 200 m plat. La copii 1, Sebastian Băjănică s-a impus în două probe, 80 şi 200 m plat, performanţă realizată şi de Raluca Dascălu, la 80 m plat, în competiţia fetelor. Andreea Orac a obţinut două locuri doi, la 80 şi 200 m plat, Cristinel Orac a sosit al treilea în finala probei de 300 m plat. Antonio Cucu a câştigat proba de de săritură în lungime şi s-a clasat pe locul al doilea la 80 m plat, iar Nicu Patap a câştigat proba de 200 m plat şi a sosit al doilea la 100 m plat.
"Rezultatele obţinute de Ioniţă în concursul de verificare de la Bucureşti sunt bune şi se încadrează în etapa actuală de pregătire. Sunt convins că atleta noastră va cuceri medalii şi la naţionalele în aer liber. La Constanţa atleţii noştri au făcut o repetiţie utilă înaintea etapei de zonă a naţionalelor pentru copii. Juniorii au mers de asemenea pe o pantă ascendentă", a declarat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro