Mergi la conţinutul principal

Deatherii bucureşteni de la Rancorum îşi lansează primul album

• este vorba despre “The Vermin Shrine”, scos pe piaţă de casa de discuri Loud Rage Music • acesta va fi prezentat live de Rancorum, sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la ora 20:00, în Yellow Club din Bucureşti, în cadrul seriei de evenimente Metal Under Moonlight

 

Trupa bucureşteană de death metal Rancorum îşi va lansa primul album din carieră în cadrul unui concert ce va avea loc în luna ianuarie 2019 în Bucureşti. Mai exact, un eveniment din seria Metal Under Moonlight. Albumul “The Vermin Shrine” va fi prezentat live de trupa Rancorum, sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la ora 20:00, în Yellow Club. În deschidere va concerta Machiavellian God (melodic death metal).

“Încadrat într-o zonă inedită a metalului dur, primal death metal, albumul The Vermin Shrine e construit ca o călătorie sordidă în interiorul umbrelor pe parcursul a şase piese ce alcătuiesc o audiogramă a spiritului colectiv al acestei lumi, cangrenat între mizeria fricilor şi construcţiile artificiale ale urii, totul fiind prezentat în stilul pragmatic al genului. Concertul va fi deschis de Machiavellian God, trupa tânără de melodic death metal, un foarte interesant proiect menit să exploreze laturile întunecate ale psihicului uman”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizator.

Cei interesaţi de evenimentul din 26 ianuarie, trebuie să ştie că la 20:00 se va permite accesul publicului în Yellow Club (situat pe Str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 1, Sector 3, Bucureşti). Până acolo se poate ajunge cu mijloace de transport: metrou (staţia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (staţia Lucreţiu Pătrăşcanu), 92, 101, 330, 335 (staţia Parc Titan).

Organizatorul a mai anunţat că pe durata concertului vor fi permise fotografiatul şi filmatul, însâ vafi strict interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. La eveniment va exista şi un stand de CD-uri şi tricouri rock/metal.

Mai multe detalii despre concert şi formaţie puteţi găsi prin accesarea următoarelor link-uri:

https://www.facebook.com/events/268635403828226/ https://www.facebook.com/rancorumband/

https://www.facebook.com/pg/MachiavellianGod/

https://www.youtube.com/watch?vâdKIB9VdBE6I

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro