Mergi la conţinutul principal

De Ziua Internațională a Pizza, elevii din Salcia Tudor au primit mici bucurii de la Pizzeria Arena

* binecunoscuta pizzerie din Brăila a ales să marcheze evenimentul oferind  100 de cutii cu pizza copiilor

 

Pe 9 februarie, maeștrii pizzari din toată lumea au sărbătorit Ziua Internațională a Pizza. Evenimentul a fost marcat, ieri, și în Brăila de către echipa de la Pizzeria Arena, însă într-un mod special. Aceștia au ales ca anul acesta să împartă bucuria savurării unei pizza cu, poate, cei mai înfocați fani ai acestei bunătăți: copiii. Așa că sărbătoarea a început dis-de-dimineață, odată cu pregătirile pentru cele 100 de pizza care urmau să fie împărțite elevilor de la Școala Gimnazială Slacia Tudor. După câteva ore în care au preparat aluatul și toppingul, urmate de ambalarea și transportul acestora către școală, la ora 12.00, cutiile cu micile bucurii au ajuns la destinație. 

La finalul orelor, la ieșirea din școală, echipa Pizzeriei Arena, împreună cu cea a Asociației “Pentru Adevăr”, a împărțit cele 100 de cutii, totul realizându-se cu respectarea măsurilor de distanțare și protecție, iar fiecare copil a mers apoi către casă, pentru că pizza e și mai delicioasă atunci când o împarți cu cei dragi.

Mai trebuie spus că gestul celor de la Pizzeria Arena a picat “mănușă”, în sensul că elevii școlii se află în săptămâna “Școala Altfel”, iar una dintre activitățile planificate se referă la meserii.

“Ne-am dorit de mult să organizăm o altfel de acțiune și ne bucurăm că s-a întâmplat chiar pe 9 februarie, de Ziua Internațională a Pizza. Nu am făcut acest eveniment nici pentru reclamă sau pentru a ne crește vânzările în vreun fel. Pur și simplu am făcut-o pentru sufletul nostru, dacă mă pot exprima astfel. Considerăm că e important să oferi înapoi, indiferent sub ce formă faci asta. Ne bucurăm că acțiunea a picat în săptămâna «Școala Altfel» pentru că meseria de pizzar chiar este una foarte frumoasă. Și nu am fost doar noi în această acțiune, ci și alți oameni care au fost încântați de idee și pe această cale le mulțumesc”, ne-a declarat Sorin Marin, managerul Pizzeriei Arena.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro