Mergi la conţinutul principal
Premieră de film, recital de poezie şi jazz, One Woman Show

De Zilele Brăilei, evenimente culturale de înaltă ţinută

• spectacolele vor avea loc, vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30, pe scena exterioară a Teatrului MARIA FILOTTI, amplasată în Parcarea Poliţiei

 

Vineri, 14 august, de la ora 20.00, pe scena exterioară a Teatrului „Maria Filotti” (TMF) amplasată în Parcarea Poliţiei, va avea loc lansarea de carte şi proiecţia filmului „UN TIMP PRIN CARE AM  TRECUT”, dedicat marelui actor şi director al Teatrului brăilean Constantin Codrescu, regia Silviu Radu, moderator Lucian Sabados, directorul  TMF.

La eveniment vor fi prezenţi maestrul Constantin Codrescu, regizorul Laurenţiu Damian, preşedinte al Uniunii Cineaştilor din România, actorul Ştefan Velniciuc şi regizorul Silviu Radu.

Sâmbătă, pe 15 august, de la ora 20.30, pe scena exterioară a Teatrului „Maria Filotti”, amplasată în Parcarea Poliţiei va avea loc recitalul de poezie şi jazz “TE-AI GANDIT VREODATA?” susţinut de Claudia Motea şi Lucian Sabados, cel care semnează şi conceptul regizoral al spectacolului. Producătorul acestui Recital este Casa Editorială LIBRIS din Braşov.

„Poemele fac parte din volumul meu, „PRELUDII ÎN CETATEA SOARELUI”, apărut sub egida Libris Editorial şi multora dintre ele le-am dat viaţă prin viu grai la renumite evenimente din ţară şi de peste hotare, în Los Angeles, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Elveţia la Luzern, în Italia la Roma, pe scena Teatrului Naţional din Chişinău, la renumitul Teatru Nottara din Bucureşti, la Gala UZPR în Studioul TVR şi pe diferite posturi de radio şi televiziune.

Ilustraţia muzicală, susţinută cu atâta măiestrie artistică la keyboard de Lucian Sabados, este un compendiu de muzică universală şi compoziţie proprie.

Prin fiecare recital de poezie proprie, încerc şi sper că reuşesc să arăt publicului iubitor de artă şi celor care scriu poezie, ce înseamnă a fi un actor/poet. Suflul poemelor mele este teatral, dar foarte simplu şi sincer. Mă exprim din inimă, prin inimă, călăuzită de propria-mi idee: Când iubeşti totul devine o inimă!” , subliniază Claudia Motea.

Duminică, 16 august, de la ora 20.30, tot pe scena exterioară a Teatrului, One woman show Eu rămân, scris şi interpretat de Blanca Doba, regia Luana Hagiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro