Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Sfintul Ion, sarbatoritii s-au antrenat cot la cot cu ceilalti colegi ai lor

Trei dintre atletii braileni care au ca obiective pentru acest an obtinerea de medalii in competitiile nationale si internationale si-au serbat ziua onomastica prin munca.
Deoarece sezonul indoor din anul acesta debuteaza pe 28 ianuarie, odata cu primul Grand Prix de seniori, tineret si juniori I, Ionut Stoian, Ionut Lazar si Ionut Vlaicu s-au pregatit simbata la fel ca in orice zi a saptaminii desi aveau toate motivele sa sarbatoreasca.
Cei trei sportivi au in palmares medalii nationale si chiar internationale, iar anul acesta doresc sa realizeze performante cel putin la fel de bune ca si in anul precedent.
Insa sub indrumarea profesorilor Mihail Dumitru si Fanel Ionescu simbata s-au mai pregatit alti trei atleti, Leonard Gherghiceanu, Aurel Baciu si Paraschiv Eftimie, obisnuiti ai podiumurilor de premiere care, la fel ca si colegii lor mentionati mai sus, fac parte din loturile nationale ale Romaniei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii