Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Sarbatori, Parchetul, Tribunalul si Judecatoria se vor ocupa numai de cazurile urgente

Pe parcursul Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului si in zilele de 1 si 2 ianuarie 2006 - in care nu se lucreaza -, Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, Parchetele de pe linga Judecatoriile Braila, Faurei si Insuratei, Tribunalul Judetean, precum si Judecatoriile Braila, Faurei si Insuratei nu vor avea program cu publicul. In schimb, pentru aceste zile, exista cite un procuror, un judecator si un grefier de la fiecare institutie, planificati pentru cazurile urgente (propuneri de arestare preventiva in cazuri grave gen omor, tentativa de omor, viol, tilharie, recursuri la arestare etc.). Acestia vor fi consemnati acasa, in asteptarea apelului primit de la Politie sau al solicitarii inaintate de procurori si de avocatii apararii.
In zilele de 24, 25 si 26 decembrie 2005, precum si 1 - 2 ianuarie 2006, Arhivele Tribunalului si Judecatoriei nu au program cu publicul. De asemenea, in aceste zile nu se primesc audiente nici la prim-procurorii Parchetelor, nici la presedintii Judecatoriilor si ai Tribunalului. In perioada 27 - 30 decembrie 2005, instantele de pe raza judetului Braila au program normal, iar Arhivele Tribunalului si ale Judecatoriilor vor lucra de la ora 9.00 la 12.00. Pe perioada Sarbatorilor de iarna, la "Judecatorul de serviciu" pot fi depuse numai cererile urgente. Incepind cu 3 ianuarie 2006 atit Parchetele, cit si instantele brailene revin la programul normal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii