Mergi la conţinutul principal

De Paşti, poliţiştii acţionează în stradă pentru siguranţa brăilenilor

în perioada 14 - 17 aprilie, peste 150 de poliţişti de la ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, vor acţiona pentru a preveni evenimentele neplăcute

 

Poliţiştii brăileni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşti de cult Ortodox. Peste 150  de poliţişti vor fi în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, şi vor avea ca prioritate prevenirea evenimentelor neplăcute. Astfel, în perioada 14 - 17 aprilie, zilnic, în medie de 130 de poliţişti de la ordine publică, 11 de la structurile de poliţie rutieră şi 20 de la investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale şi de la alte structuri, se vor afla în stradă şi în proximitatea lăcaşurilor de cult. Zilnic, 64 de patrule auto de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

De asemenea, se vor institui dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, în zona lăcaşurilor de cult. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult religios, pe traseele de acces către aceste zone şi pe principalele artere din municipiu. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri vor acţiona cu opt aparate radar în întreg judeţul.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători,  precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro