Mergi la conţinutul principal

De Florii, poliţiştii sunt la datorie

peste 150 de poliţişti se vor afla zilnic în stradă, pentru a preveni incidentele neplăcute la evenimentele organizate de sărbătoarea Floriilor

 

În acest week-end, când este sărbătoarea Floriilor de cult Ortodox, poliţiştii vor avea grijă ca brăilenii să petreacă în linişte. Oamenii legii vor fi în stradă, mai ales că, în această perioadă, sunt preconizate a se desfăşura manifestări religioase şi cultural-artistice de amploare.

În perioada 31 martie - 02 aprilie, 156 de poliţişti brăileni vor acţiona în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila va organiza zilnic, în această perioadă, 52 de patrule rutiere şi de siguranţă publică.

În fiecare zi, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele artere rutiere pentru prevenirea accidentelor grave şi fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcaşurilor de cult şi a staţiunilor turistice. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri vor acţiona cu aparatele radar în întreg judeţul.

În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu