Mergi la conţinutul principal

De ce românii preferă jocurile de cazinou live în 2023

În lumea modernă a jocurilor de noroc, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de cazinouri online, de la platforme de jocuri de noroc clasice, până la cele în care sunt implementate softuri ce folosesc realitatea virtuală. Românii preferă cazinourile cu dealer live, în care jocurile sunt făcute de oameni, nu de calculator, exact ca stabilimentele terestre.

Cazinourile live au fost introduse la scară mai largă începând cu anul 2010, ca o soluție pentru nevoia de socializare a jucătorilor. De atunci, au tot progresat, iar în 2023 se află la un nivel optim pentru a oferi o distracție aparte.

Unele platforme licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc au chiar și peste 70 de mese live, așa cum este cazul acestui cazino online: https://slotv.ro/ro.

De ce preferă românii jocurile de cazino live? Ei bine, unii apreciază experiența de joc în timp real. Transmiterea în direct a jocurilor cu dealer, în cadrul unui cazinou real, dă o senzație de autenticitate și de încredere. Jucătorul se simte ca și cum ar sta pe un scaun în acel cazinou, chiar dacă este la o distanță de sute de kilometri. Sunt folosite pachete de cărți reale, mașini de amestecare, mese de ruletă adevărate, nu desenate etc. Totul creează o atmosferă de joc reală.

Dealerul întreține o atmosferă specială

O contribuție foarte importantă la experiența de joc o are și dealerul. În fișa postului scrie că acesta trebuie să fie o persoană comunicativă, cu simțul umorului, care să întrețină atmosfera. Astfel, un jucător nu stă la acea masă doar pentru jocul în sine, ci și pentru că se simte bine. Nu există nicio altă formă de joc online care să ofere astfel de trăiri și nici posibilitatea de a interacționa cu ceilalți participanți. De pildă, jucătorii la sloturi nu pot comunica între ei, nici măcar prin intermediul unui serviciu de chat.

Cazinourile live sunt accesate în primul rând de obișnuiți ai cazinourilor terestre, care apreciază avantajele oferite de platformele de jocuri de noroc de pe internet. Un avantaj important este că nimeni nu le mai cere să fie îmbrăcați într-un anumit fel pentru a intra în cazinou. Pot juca la ruletă și în pantaloni scurți, sau în pijama. În plus, cazinourile cu dealeri real sunt disponibile 24 de ore din 24 pe internet, pe când programul cazinourilor stradale începe doar seara.

Varietatea ofertei reprezintă un alt avantaj important. Iată ce jocuri de ruletă sunt disponibile pe platforma dată ca exemplu mai sus: Bucharest Auto Roulette, Bucharest Roulette, Auto Roulette, Roluette Macao, Speed Roulette, Live Roulette A, Roulette Azure, Namaste Roulette, Italian Roulette, Grand Casino Roulette. La fel de variate sunt și jocurile de Blackjack sau de Baccarat. De asemenea, există mese de TeenPatti, Sic Bo, Lucky 7, 32 CardsAndar Bahar, Royal Poker sau Hold’em.

Nu în ultimul rând, românii apreciază faptul că se pot distra în cazinoul live și de pe dispozitive mobile, de oriunde s-ar afla. Este nevoie doar de un Smartphone, iar peste 90% din conaționali dețin un astfel de telefon. Majoritatea operatorilor au lansat aplicații de jocuri de noroc, iar acolo unde nu există un astfel de soft interfața este optimizată pentru ecrane mici. Se poate spune că, în 2023, distracția nu are limite.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro