Mergi la conţinutul principal

De ce a minţit Techiu în legătură cu vila lipsă a candidatului Marian Ion

Nu l-am auzit pe Techiu să spună ceva rău de PSD sau de Marian Dragomir, semn că ori este mulţumit de felul în care a fost condusă Brăila până acum, ori are o înţelegere de neagresiune cu partidul roşu.
Concret, candidatul Cristian Techiu a aruncat, zilele trecute, o minciună ordinară în spaţiul public (pe Facebook, mai exact) despre candidatul Marian Ion, cum că acesta din urmă şi-ar face vilă. Este o acuzaţie gravă, căci Marian Ion a fost arhitect şef al Brăilei, în ultimii 7ani, şi se năştea întrebarea: de unde are, frate, un bugetar atâta bănet încât să îşi ridice casă pe pământ, cu două etaje? Problema este că Marian Ion nu îşi face vilă. Nu că nu ar vrea, ci din cauză că nu are bani să îşi facă vilă. Însă, Techiu, pe care dacă îl controlezi pe sub tricou sigur are maiou de pesedist, a aflat el că Marian Ion îşi face vilă. Nu a dat vreo poză cu „viitoarea vilă" a lui Marian Ion, nici adresa unde acesta are şantierul de construcţii, nimic. Doar atât, la derută, că Marian Ion îşi face vilă. O fi campanie electorală, nu zic nu, dar aici vorbim despre un caz clasic de calomnie. Candidaţii ar trebui să aibă imunitate numai la declaraţiile politice făcute la adresa contracandidaţilor, care ar putea fi considerate că fac parte din jocul electoral. Dar pentru astfel de mizerii ar trebui să răspundă, să fie pedepsiţi conform Codului de Procedură Civilă, adică să plătească bani grei celui pe care l-au calomniat sau insultat.
Însă, din păcate, şi pe această minciună se va aşterne timpul. Alegerile vor trece, lumea va uita de Cristian Techiu şi candidatura sa inutilă, însă unii brăileni s-ar putea să rămână cu ideea că Marian Ion chiar şi-a făcut vilă. Deranjant este că Techiu, care se laudă că a lucrat prin străinătate şi a avut contact cu civilizaţia europeană, vine în faţa opiniei publice cu astfel de mizerii balcanice, bătându-şi joc de munca unui om care, la urma-urmei, îi este coleg de competiţie electorală.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro