Mergi la conţinutul principal

De ce a fost spart geamul de la PSD

Incredibilă răsturnare de situaţie în cazul tânărului care a spart un geam, la sediul PSD Brăila, în seara de Crăciun.

Ni s-a părut şi nouă ciudat că PSD Brăila a terminat ancheta înainte ca poliţia să se apuce de treabă. Astfel, l-am auzit pe senatorul Ion Rotaru, de la PSD Brăila, explicând pe îndelete în ce împrejurări a fost spart geamul la sediul partidului. Senatorul Rotaru a declarat public, de parcă fusese şi el la faţa locului, că totul a fost un incident izolat. Că nişte tineri s-au certat (ce să vezi?) fix în faţa sediului PSD Brăila şi că, la nervi, unul dintre aceştia a dat cu pumnul în geam. Cum aşa, din senin? Şi taman în faţă sediului PSD Brăila i-a apucat cearta pe acei tineri?

Iată doar câteva întrebări care ne-au determinat să pornim o proprie investigaţie în acest caz. Aşa că, după numai două zile, Departamentul de Investigaţii din cadrul redacţiei Scormonitoru este în măsură să vă prezinte următorul raport scris.

În primul rând, pentru ca opinia publică să nu intre păcălită în noul an 2018, trebuie precizat că domnul senator Ion Rotaru a minţit. Nu, acel băiat nu a dat cu pumnul în geam doar pentru că prietenii săi nu voiau să mai stea cu el la băut, în seara de Crăciun. Nu, adevărul este următorul iar acesta ne-a fost dezvăluit chiar de băiatul care a dat cu pumnul în geam. “Este adevărat că am coborât împreună cu doi prieteni ai mei să cumpărăm câte ceva de la un magazin. Voiam să luăm chestii necesare pentru o petrecere. Ştiţi voi, nu este cazul să intru în amănunte. Nu vă ascund faptul că voiam să cumpăr şi hârtie igienică, pentru că la ce vremuri trăim acum, niciodată nu ai de-ajuns în casă. Iar la magazin nu aveau hârtie igienică. Întâmplarea face că toată scena asta s-a produs în faţa sediului PSD Brăila. Nu a fost nici un scenariu la mijloc, pur şi simplu am ajuns în zona aceea. Auzisem că programul de guvernare al PSD este moale şi pufos, ba şi extrem de voluminos, aşa că instinctual mi-a venit ideea să apelez la ajutorul PSD pentru ca musafirii mei să aibă ce folosi la toaletă. Este adevărat că a trebuit să sparg un geam pentru a ajunge la programul de guvernare pufos al PSD, dar ştiţi şi voi că domnii de la PSD îşi ţin lucrurile sub lacăt, căci hoţului de hoţ i-e frică”, ne-a declarat băiatul care, de mare nevoie, a spart geamul la sediul PSD Brăila. (Testul Poligraf)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro