Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De beat ce era, a adormit in autoturism

Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a finalizat ancheta in cazul lui Dorin R., 39 de ani, din Cuza Voda, comuna Stancuta, depistat conducind autoturismul proprietate personala, in stare de ebrietate.
Potrivit actelor de urmarire penala puse cap la cap de procurorul Marinela Cosnita, in dimineata zilei de 17 octombrie 2005, politistii aflati in patrulare la intersectia Sos. Buzaului cu Sos. de Centura au oprit in trafic Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare B-37-GVP, condus de Dorin R. Suspectul emana miros de bauturi alcoolice, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest. In jurul orei 5.00 dimineata, aparatul indica 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de singe in vederea stabilirii alcoolemiei. Testele au stabilit ca, in momentul depistarii, acesta avea 1.40 grame la mie alcool pur in singe. Invinuitul a declarat politistilor ca, in seara precedenta, a consumat 200 ml de coniac "Unirea", dupa care a adormit in autoturism, undeva pe strada G-ral Praporgescu. Dimineata, la ora 4.00, s-a trezit si, buimac cum era, a pornit masina, cu intentia de a ajunge in satul Buzescu, judetul Teleorman. Spre ghinionul lui, Dorin R. a fost oprit de politie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii