Mergi la conţinutul principal

De 1 Decembrie, forţele de ordine vor fi alături de cetăţeni

jandarmii vor fi prezenţi la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, precum şi pe timpul desfăşurării Târgului de Iarnă • în perioada 29 noiembrie – 08 decembrie, echipajele de jandarmi vor avea grijă să nu apară incidente neplăcute

 

Pentru ca brăilenii să se bucure în linişte de manifestările organizate în ziua de 1 Decembrie, jandarmii vor fi în acţiune. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura ordinea şi liniştea publică la evenimentele prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, precum şi pe timpul desfăşurării Târgului de Iarnă, din perioada 29 noiembrie – 08 decembrie 2019.

Astfel, efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul MAI, vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor cultural-artistice. “Jandarmii brăileni vor fi prezenţi alături de cetăţeni pe platoul din Piaţa Independenţei, pe timpul activităţilor ce se vor desfăşura aici, dar vor avea şi misiunea de a veghea ca parada militară să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. În data de 30 noiembrie, începând cu ora 16.00, jandarmii vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării paradei Portului Popular, paradă desfăşurată pe traseul Dispecerat Braicar (Bariera Călăraşilor) – Strada Pietăţii – Strada Şcolilor - Bulevardul Independenţei – Platoul Primăriei.  Parada se va desfăşura şi în data de 1 Decembrie, începând cu ora 16.00 pe traseul Viziru ( IMB) – Calea Călăraşilor - Bariera Călăraşilor - Piaţa Independenţei”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

De asemenea, pe perioada desfăşurării “Târgului de iarnă” jandarmii brăileni vor asigura măsurile necesare pe timpul desfăşurării manifestărilor artistice care se vor desfăşura în Piaţa Independenţei.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, oamenii trebuie să solicite sprijinul patrulelor de jandarmi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro