Mergi la conţinutul principal
Pentru marcarea zilei de 1 Iunie,

Deţinuţii de la Tichileşti au participat la o partidă amicală de fotbal

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată în cadrul Centrului de detenţie Tichileşti prin organizarea unui meci de fotbal la care au participat 10 tineri privaţi de libertate • la partida organizată în data de 31 mai, deţinuţii s-au confruntat cu echipa de juniori a clubului ACS Blue Stars Brăila

 

Competiţie sportivă cu participarea deţinuţilor din cadrul Penitenciarului Brăila care au jucat fotbal într-o partidă amicală cu echipa de juniori a clubului ACS Blue Stars Brăila. Astfel a fost marcată “Ziua internaţională a copilului” în cadrul Centrului de Detenţie Tichileşti. Echipa de juniori a A.C.S.  Blue Stars Brăila a fost coordonată de preşedintelui clubului, Daniel Plesa.

După cum ne-au transmis reprezentanţii unităţii de detenţie, evenimentul a fost organizat în data de 31 mai, la ora 10.00 pe terenul clubului, din Aleea Castanilor. La activitate au participat 10 persoane internate care execută măsura educativă în regimul de executare deschis. Pentru ca ziua de 1 iunie să reprezinte un prilej de bucurie pentru copii, indiferent de vârstă şi de mediul de provenienţă, micii fotbalişti au primit premii, constând în echipament sportiv, din partea conducerii clubului A.C.S. Blue Stars. “În cadrul centrului, activităţile sportive sunt susţinute cu regularitate de către monitorul sportiv al instituţiei, ag. Marius Vîlcu. Centrul manifestă o constantă preocupare pentru demersurile specifice reintegrării sociale, desfăşurate în cadrul comunităţii locale. Se realizează implicarea activă şi responsabilizarea  membrilor comunităţii în scopul creşterii şanselor de reintegrare a adolescenţilor cu antecedente în comiterea de fapte antisociale”, a transmis purtătorul de cuvânt al penitenciarului Tichileşti, Ionel Dincă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro